Neler Yeni

Yeni̇ Si̇stemde Bi̇li̇nmesi̇ Gerekenler

Emir.jk

80+ Bronze
onda hem fikirim tekrar söylüyorum kötüleme veya karalama kesinlikle yok. teşekkür ederekden sadece bu işlemciye para vermeyin demek ve üstüne gayet iyi demek . bunu anlamıyorum :// Elinden gelse daha iyisini daha iyi fiyata yapardı
Mesaj otomatik birleştirildi:

yanlış bakmışımdır ozaman özür :D ama yine ciddi bir blok var arada
tabii ki de fiyat farkı belirgin

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
açıkçası çok heyecanlanmıştım bugün için Abdullah Abiyi de çok severim kusura bakmasın lütfen beni de sarmadı açıkçası şak diye alacaktım güzel bir sistem gelseydi yapacak bir şey yok özelleştirme olsa yine de alınabilir bir sistemdi ama napalım nasip değilmiş

scan07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
SELİM CAN AKSU
açıkçası çok heyecanlanmıştım bugün için Abdullah Abiyi de çok severim kusura bakmasın lütfen beni de sarmadı açıkçası şak diye alacaktım güzel bir sistem gelseydi yapacak bir şey yok özelleştirme olsa yine de alınabilir bir sistemdi ama napalım nasip değilmiş
Vallahi 2 haftadır sistem alıcam bekledim bekledim çarşamba haberi geldi yine bekledim lakin işlemciyi görünce şok oldum . Kötü değil ama benm beklentim için yetersiz kaldı

SadeceSeyf

80+ Gold
Bana göre incehesa cuma indirimleri ile 1-2 k üstüne toplanabilecek bir sistem ya ama emeğine sağlık

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
Vallahi 2 haftadır sistem alıcam bekledim bekledim çarşamba haberi geldi yine bekledim lakin işlemciyi görünce şok oldum . Kötü değil ama benm beklentim için yetersiz kaldı
aynı şekilde
fakat ben ekran kartını da daha iyi bekliyordum da adam koyamıyor maalesef laf ediyolar sonra bu paraya f/p mi olur diye :D

scan07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
SELİM CAN AKSU
aynı şekilde
fakat ben ekran kartını da daha iyi bekliyordum da adam koyamıyor maalesef laf ediyolar sonra bu paraya f/p mi olur diye :D
dostum ekran kartına laf yok. ekran kartı çok güçlü bir kart. ama işlemci kasa power vs üzdü

ayrıca site garanti vermiyormuş diye duydum. eğer doğruysa vay vayvay derim yani :/

inanc098

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
asdfasf

Buna açıklama getirilmeli bence . Yani neden bu işlemci ? Pchocasının çıkardığı sistemde 5k dan fazla fiyat avantajı mevcut ve ayarında gayet fit bir sistem toplamış. benm kafama takılan yargılamak veya kötülemek değil sadece bu işlemci ve bu kasa neden tercih edildi üstelik hem ekran kartı hem ana kart olarak fiyat daha düşük ve satış fiyatı olarak bence başarısız. yinede teşekkür ederiz sonuçta devamlı bizimistediğimiz gibi sistemler çıkarmak kolay değil
12k civarına 3060 ya da ti ve r5 5600 çok süper olurdu

İnstada ki paylaştığı story fazla hype yarattı

AloneKinq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Ahmet Çakır
Aynen öyle . Bir dahaki sefere sesimize kulak vereceğinden eminim . Ahh dolar kuru ahh itopya . Anlaşma bozulmasaydi 10 numara sistem gelicekti

İmkan varsa ikinci el DA-G4 de alınabilir .

Kerem Berk Karakaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kerem Berk Karakaya
Arkadaşlar Abdullah Abi videoda diyor ki kampanyalı bi sistem yoksa uzak durun diyor işte bu kampanyalı sistem ve hem dolar kurunun malum durumu hem de önceki sistemleri aşırı iyi olduğu için Abdullah Abinin bizim beklentimiz yine yüksekti böyle bi sistem gördüğümüzde Abdullah Abi bunu mu çıkarmış diye tekrar baktık çünkü beklentimiz yüksekti ama onu da anlamamız gerekiyor elinden geleni yapmış ve yine de F/P bi sistem olmuş eline sağlık @Abdullah Hacıgül

scan07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
SELİM CAN AKSU
Arkadaşlar Abdullah Abi videoda diyor ki kampanyalı bi sistem yoksa uzak durun diyor işte bu kampanyalı sistem ve hem dolar kurunun malum durumu hem de önceki sistemleri aşırı iyi olduğu için Abdullah Abinin bizim beklentimiz yine yüksekti böyle bi sistem gördüğümüzde Abdullah Abi bunu mu çıkarmış diye tekrar baktık çünkü beklentimiz yüksekti ama onu da anlamamız gerekiyor elinden geleni yapmış ve yine de F/P bi sistem olmuş eline sağlık @Abdullah Hacıgül
Biz zaten aksini söylemiyoruz sadece üzüldük beklemiyorduk böyle bir sistem diyoruz. teşekkürde ediyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,074
Üyeler
165,276
Son üye
Hasansioooo
Top Bottom