Yardım Yeni Sistem Aldım Ama Oynayacak Oyun Bulamıyorum!

ya ben nasıl çalışıcam nasıl gelişicem pek anlamıyorum hani video izliyorum yapayım diyorum çalışma sürecini bile beceremiyorum nasıl birşeyse benimkide
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla ace mace anlamıyorum yaşım 13 ama pek küfür de sevmem oynarken küfür etmessen sevinirim + oynamak istersen Osman Gültekin#2059 ( discord )

hepsine bakacağım hocam teşekkürler
Knk kendimi tutamazsam karşının ailesi diğer aleme geçer ama rkliyim yine

ya ben nasıl çalışıcam nasıl gelişicem pek anlamıyorum hani video izliyorum yapayım diyorum çalışma sürecini bile beceremiyorum nasıl birşeyse benimkide

valla ace mace anlamıyorum yaşım 13 ama pek küfür de sevmem oynarken küfür etmessen sevinirim + oynamak istersen Osman Gültekin#2059 ( discord )

Ha aklıma geldi the forest ve the long dark a da bak.

Aim antremanı önemli.

bak the foresti hatırladım belki ücretsiz ise oynayabilirim teşekkürler hocam eskiden han kanaldan ne izlerdim be
Ücretsiz değil 32 lira falan bide universe sandbox 2 var gezegenleri birbiriyle çarpıştırabilirsin,güneş sistemi gibi bir sistem kurabilirsin,bir sürü şey yapabilirsin.

Merhabalar Değerli Forum Üyeleri Ben İsmail. Yaklaşık 1 hafta önce güzel bir Bilgisayar aldım. Özelliklerini Linke Tıklayarak Bakabilirsiniz.

Ne Oynayabilirim Bu Bilgisayarla? Minecraft Yükledim, GTA V Yükledim, CS GO Yükledim ama noob olduğum için oynayamıyorum,
oyunlarım bunlar

Alıntıyı görüntüleBu kadar da alanım var. ne oynayabilirim lütfen tavsiye verin boşuna para vermiş gibi olmasın. Birde tek tek vermeyin de böyle birkaç tane söylerseniz sevinirim.
valo gir oyna

Öğretecek Arkadaş Olsa... Kendi Kendime Gelişemem Arkamı Yaslayacağım Biri olması lazım. arkadaşlarım öğretecek diye indirdim 1v1 açıyor ölünce ***** diyor öldürünce gene ***** diyor orda bi kırdı kalbimi işte.

adamı gördüğüm anda ölüyorum :D yanımda böyle birkaç beni eğitecek arkadaş olsa çok rahat oynarım tabii

valla bi bakayım dostum 1 dakika

sadece fortnite ve gta 5 var bilgisayarımı kaldıran alanım yeten bi oyun biliyor musun ücretsiz?
öğretmeye çalışı sövende var ama öyleleri çok neyse

Merhabalar Değerli Forum Üyeleri Ben İsmail. Yaklaşık 1 hafta önce güzel bir Bilgisayar aldım. Özelliklerini Linke Tıklayarak Bakabilirsiniz.

Ne Oynayabilirim Bu Bilgisayarla? Minecraft Yükledim, GTA V Yükledim, CS GO Yükledim ama noob olduğum için oynayamıyorum,
oyunlarım bunlar

Alıntıyı görüntüleBu kadar da alanım var. ne oynayabilirim lütfen tavsiye verin boşuna para vermiş gibi olmasın. Birde tek tek vermeyin de böyle birkaç tane söylerseniz sevinirim.
The walking dead oyunlarını öneririm çok iyiler michonee be season 3 dışı cod warzone deneyebilirsin shaw of the tomb raider deniyrbilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,758
Üyeler
185,162
Son üye
koalapapa
Geri