Neler Yeni

Yardım Yeni Sistem Aldım Ama Oynayacak Oyun Bulamıyorum!

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç
ya ben nasıl çalışıcam nasıl gelişicem pek anlamıyorum hani video izliyorum yapayım diyorum çalışma sürecini bile beceremiyorum nasıl birşeyse benimkide
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla ace mace anlamıyorum yaşım 13 ama pek küfür de sevmem oynarken küfür etmessen sevinirim + oynamak istersen Osman Gültekin#2059 ( discord )

hepsine bakacağım hocam teşekkürler
Knk kendimi tutamazsam karşının ailesi diğer aleme geçer ama rkliyim yine

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
ya ben nasıl çalışıcam nasıl gelişicem pek anlamıyorum hani video izliyorum yapayım diyorum çalışma sürecini bile beceremiyorum nasıl birşeyse benimkide

valla ace mace anlamıyorum yaşım 13 ama pek küfür de sevmem oynarken küfür etmessen sevinirim + oynamak istersen Osman Gültekin#2059 ( discord )

Ha aklıma geldi the forest ve the long dark a da bak.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Aim antremanı önemli.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
bak the foresti hatırladım belki ücretsiz ise oynayabilirim teşekkürler hocam eskiden han kanaldan ne izlerdim be
Ücretsiz değil 32 lira falan bide universe sandbox 2 var gezegenleri birbiriyle çarpıştırabilirsin,güneş sistemi gibi bir sistem kurabilirsin,bir sürü şey yapabilirsin.

Ordulu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Mustafa Elbaşı
Merhabalar Değerli Forum Üyeleri Ben İsmail. Yaklaşık 1 hafta önce güzel bir Bilgisayar aldım. Özelliklerini Linke Tıklayarak Bakabilirsiniz.

Ne Oynayabilirim Bu Bilgisayarla? Minecraft Yükledim, GTA V Yükledim, CS GO Yükledim ama noob olduğum için oynayamıyorum,
oyunlarım bunlar

Alıntıyı görüntüleBu kadar da alanım var. ne oynayabilirim lütfen tavsiye verin boşuna para vermiş gibi olmasın. Birde tek tek vermeyin de böyle birkaç tane söylerseniz sevinirim.
valo gir oyna

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,377
İsim
Kaan
Öğretecek Arkadaş Olsa... Kendi Kendime Gelişemem Arkamı Yaslayacağım Biri olması lazım. arkadaşlarım öğretecek diye indirdim 1v1 açıyor ölünce ***** diyor öldürünce gene ***** diyor orda bi kırdı kalbimi işte.

adamı gördüğüm anda ölüyorum :D yanımda böyle birkaç beni eğitecek arkadaş olsa çok rahat oynarım tabii

valla bi bakayım dostum 1 dakika

sadece fortnite ve gta 5 var bilgisayarımı kaldıran alanım yeten bi oyun biliyor musun ücretsiz?
öğretmeye çalışı sövende var ama öyleleri çok neyse

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
Merhabalar Değerli Forum Üyeleri Ben İsmail. Yaklaşık 1 hafta önce güzel bir Bilgisayar aldım. Özelliklerini Linke Tıklayarak Bakabilirsiniz.

Ne Oynayabilirim Bu Bilgisayarla? Minecraft Yükledim, GTA V Yükledim, CS GO Yükledim ama noob olduğum için oynayamıyorum,
oyunlarım bunlar

Alıntıyı görüntüleBu kadar da alanım var. ne oynayabilirim lütfen tavsiye verin boşuna para vermiş gibi olmasın. Birde tek tek vermeyin de böyle birkaç tane söylerseniz sevinirim.
The walking dead oyunlarını öneririm çok iyiler michonee be season 3 dışı cod warzone deneyebilirsin shaw of the tomb raider deniyrbilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,581
Üyeler
164,529
Son üye
tnkey
Top Bottom