Yeni sistem aldım biostan çıkmıyor

kaşmerli oguz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,040
Bir bilgisayar cahili olarak Abdulllah abinin paylaştığı hepsiburada üzerinden 56klık 5070 sistemi aldım sistem geldi ekran kartını takıp bilgisayarı açtım biostan ramleri 6000 mhze çektim kaydet çık diyorum ama sürekli aynı şekilde biosa atıyor yardımcı olursanız sevinirim çözüm bulamıyorum sistemde windows kurulu mu onu da bilmiyorum
Anakart markası biostar

Bir bilgisayar cahili olarak Abdulllah abinin paylaştığı hepsiburada üzerinden 56klık 5070 sistemi aldım sistem geldi ekran kartını takıp bilgisayarı açtım biostan ramleri 6000 mhze çektim kaydet çık diyorum ama sürekli aynı şekilde biosa atıyor yardımcı olursanız sevinirim çözüm bulamıyorum sistemde windows kurulu mu onu da bilmiyorum
Anakart markası biostar
windows kurulu değil agam hemen videolardan flash bellek kurmayı yapabilirsin

Tamamdır usb flsahım var kurmayı deneyeceğim
Umarım yakınında pc vardır. Yoksa internet cafe ye git :)
Bu link e gir.
Windows 11 Yükleme Medayası Oluşturma yı indir. Programı indirdiği yere gir, çalıştır.
Taktığın USB yi seç. Rufus falan ihtiyaç olmadan direkt USB yi kendisi kuruyor.

Hocam direk uefi ile win 11 usb si oluşturun. Daha sonrasında orjinal olsun istiyosanız ve anakart değişimi yapmayı planlamıyorsanız jetlisans gibi sitelerden OEM WİNDOWS 11 alın. Oem aldığınızda keyi girdiğinizde anakarta gömülür ve ne kadar format atarsanız atın lisansınız gitmez

Hocam direk uefi ile win 11 usb si oluşturun. Daha sonrasında orjinal olsun istiyosanız ve anakart değişimi yapmayı planlamıyorsanız jetlisans gibi sitelerden OEM WİNDOWS 11 alın. Oem aldığınızda keyi girdiğinizde anakarta gömülür ve ne kadar format atarsanız atın lisansınız gitmez
Zaten o anahtarlı lisanların bazı sitelerde çok ucuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,564
Üyeler
186,210
Son üye
niroieth
Geri