Neler Yeni

Yeni sistem aldım boşluğa düştüm

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Batuhan Karabacak
Arkadaşlar şu zamana kadar çok fazla eski sistem kullandım. Kasarak çok oyun oynadım,oynayamadım. 2 hafta önce bı sistem aldım 4060ti ve i5 12400f çok şükür. The last of us oyununu bitirdim sistemde. Ya. Başına oturdugumda o kadar boşlukta hissediyorum ki
Sistemle her şeyi yapabilirim ama içimde bı boşluk var oyundan oyuna atlıyorum. Galiba psikolojik bir şey. Yorumlarınızi bekliyorum

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Mehmet Ali
Arkadaşlar şu zamana kadar çok fazla eski sistem kullandım. Kasarak çok oyun oynadım,oynayamadım. 2 hafta önce bı sistem aldım 4060ti ve i5 12400f çok şükür. The last of us oyununu bitirdim sistemde. Ya. Başına oturdugumda o kadar boşlukta hissediyorum ki
Sistemle her şeyi yapabilirim ama içimde bı boşluk var oyundan oyuna atlıyorum. Galiba psikolojik bir şey. Yorumlarınızi bekliyorum
Aynı durumdayım. Farklı oyunlarda 1 el atıp çıkıyorum, sarmıyor sıkıyor beni. Hikaye oyunlarıda sevmiyorum. Hep online oynuyorum.

Evet çok normal, hoş geldin. Bu iş böyle sürüp gidecek.

WhoCares

80+ Gold
aynı sorun bendede var ekranla bakışıyoruz sonra gözüm mouse imlecine dalip gidiyor :uzgunpeepo:

Looizy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Ömer Faruk AYGUT
Aynı durumu bende yaşıyorum. 15 yıldır eski bi sistemle idare ediyordum seninki gibi, 6 ay önce sıfır sistem aldım komple ama hiç bir şey sarmıyor bende öyle ekrana bakıyorum boş boş. Bi oyuna giriyorum 10 dk sonra geri çıkıyorum..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,014,241
Üyeler
160,658
Son üye
mustafa.grkm