Vatandan toplama bilgisayar ve monitör aldım tek yapmam gereken ekran kartını takıp monitorle kasayı bağlamak ama bir şeyi yanlış yapıyorum sanırım monitörde sinyal yok diyor ilk defa kasalı pc aliyorum o yüzden pek bilgim yokWindowsu mu kuramadınız
KAsayi topliyamamis heralde.Windowsu mu kuramadınız
Hocam ne yaptiginizi adim adim yazarmisiniz bir.Vatandan toplama bilgisayar ve monitör aldım tek yapmam gereken ekran kartını takıp monitorle kasayı bağlamak ama bir şeyi yanlış yapıyorum sanırım monitörde sinyal yok diyor ilk defa kasalı pc aliyorum o yüzden pek bilgim yok
Ne kadar atacaksınız (!)![]()
KAsayi topliyamamis heralde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam ne yaptiginizi adim adim yazarmisiniz bir.
Anakarttan pcie girisinin slotunu aciyorsun ekran kartini icerisine koyup dengeli bir sekilde basiyorsun ta ki tik sesi gelene kadar
KAsayi topliyamamis heralde.
Hocam ne yaptiginizi adim adim yazarmisiniz bir.
Anakarttan pcie girisinin slotunu aciyorsun ekran kartini icerisine koyup dengeli bir sekilde basiyorsun ta ki tik sesi gelene kadar.
Görüntü kablosunu Anakarta taktın mı ? Eğer taktıysan Ekran kartına takıcaksınYeni toplama bilgisayar aldım bir türlü kuramadim lütfen bu işlerden anlayan birisi benimle iletişime geçsin şunu halledene para atacağım
Görüntü kablosunu HDMİ siz başka giriş kullanıyorsanız o başka yani ekran kartına tak görüntü alamazsın yoksaEkran kartını taktım tık sesi de geldi ondan sonra monitör ve kasayı hdmi kablosu ile birbirine bağladım ama bişey olmuyor monitörde sinyal yok diyor bu arada ekran kartını doğru taktığımdan emin değilim çünkü fanları dönmüyor
Ekran kartına güç kablosu taktın mı?Ekran kartını taktım tık sesi de geldi ondan sonra monitör ve kasayı hdmi kablosu ile birbirine bağladım ama bişey olmuyor monitörde sinyal yok diyor bu arada ekran kartını doğru taktığımdan emin değilim çünkü fanları dönmüyor
Kanka parasını konusrz yeter ki şu iş çözülsün dc garavel#5074efe dc var mı bide kaç TL atacan
Ekran kartı için güç kablosu göremedim kart rtx 3050Ekran kartına güç kablosu taktın mı?
Kart nedir?