hocam 3-4k ya g.o diyorsak evt g.o 37k civarlarına 7600 7800xt hazır sistem vardı yanlış hatırlamıyorsamne diyorsunuz beyler ? aynı fiyata fp olanı var mıydı
ne alabilirim yerine eş değer parçaları olacak amaG. O. pahalıya almışsın geç olmadıysa iptal etmeni öneririm
ne alabilirim yerine eş değer parçaları olacak ama
hocam ssd ve ramı yaptıgım gibi yaptım aynı fiyat oldu . benimki 650w senin attığın 600w +benimkinde 240 sıvı soğutma var senin attığında hava soğutucu var . hangisi daha mantıklı ?https://www.gaming.gen.tr/urun/4932...16gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ anakart işlemci ekran kartı aynı diğerleri size bağlı
onu hesaba katmadım doğru. Bakalım hemenhocam ssd ve ramı yaptıgım gibi yaptım aynı fiyat oldu . benimki 650w senin attığın 600w +benimkinde 240 sıvı soğutma var senin attığında hava soğutucu var . hangisi daha mantıklı ?
daha iyisi var mı hocam fp olarak oyun pcsi için. yada beklemeli miydim kasım ayınıhayırlı olsun
piyasayı pek takip etmiyorum en son 7700xt sistemler 30-32k satılıyordu. 7800xt sistem de 40k olmuştur tahminnen 37-40 arası vardır diye düşünüyorum.daha iyisi var mı hocam fp olarak oyun pcsi için. yada beklemeli miydim kasım ayını
Ona bakıyordum şuan var mı diye. Kasımı beklemekte size kalmış bir şeydaha iyisi var mı hocam fp olarak oyun pcsi için. yada beklemeli miydim kasım ayını