Neler Yeni

Yeni sistem dizdim kasa açılıyor ekran geç geliyor

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
948
İsim
Taksim Delisi Cenk
bios a girip ayarı yaptım
F10 enter yapıp kaydedip çıktın.belki şimdi ilk açılış bios ayarı yüzünden 15-20 saniyede açılabilir ama sonrakiler 8-10 arası açar diye düşünüyorum.
Benim genelde 8-9 saniye

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Muratcan FINDIKLI
Konudan bağımsız, 4090'lı 4K'lık sistemin var ve ilk indirdiğin oyun LOL oluyor :kappa:
knk para kalmadı be kulaklık klavye fare alcak para bile kalmadı eski bilgisayarımda lol de bile 30 fps alıyordum başak oyun yüklemeyede çekiniyordum bilgisayar çöker diğe lol gibi bi oyun 30 fps e kadar düşüyordum 60 fps takım savaşları olmadığında alıyordum sne düşün mecburiyet işte
Mesaj otomatik birleştirildi:

F10 enter yapıp kaydedip çıktın.belki şimdi ilk açılış bios ayarı yüzünden 15-20 saniyede açılabilir ama sonrakiler 8-10 arası açar diye düşünüyorum.
Benim genelde 8-9 saniye
demek istediğim kas açılıyor ama monitöre ekran geç geliyor monitör geç açılıyor monitör açıldığın zaten pin girme ekranında oluyor pin girme ekranından önceki olan şeyleri göremiyom bile

knk para kalmadı be kulaklık klavye fare alcak para bile kalmadı eski bilgisayarımda lol de bile 30 fps alıyordum başak oyun yüklemeyede çekiniyordum bilgisayar çöker diğe lol gibi bi oyun 30 fps e kadar düşüyordum 60 fps takım savaşları olmadığında alıyordum sne düşün mecburiyet işte

demek istediğim kas açılıyor ama monitöre ekran geç geliyor monitör geç açılıyor monitör açıldığın zaten pin girme ekranında oluyor pin girme ekranından önceki olan şeyleri göremiyom bile
hatta şimid yine açıp kapatayım

hatta şimid yine açıp kapatayım
daha yeni bilgisayarı kapatıp güç düğmesinden açtım yani yeniden başlat demedim ama yine ekran pin girme yerinde açıldı pin girme yerinden önce bi kaç bişi daha gösterirya orası işte yok ekran geç açılıyor çünkü

mesela yeniden başlat dedim bu sefer pin ekranından önce açıldı ve 1 tane ekran görebildim

Benim genelde 8-9 saniye
ama senin yaptırdığın ayar sayesinde bios zamanı 30 saniyeden 9.6 saniyeye kadar düşmüş

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,397
Üyeler
163,489
Son üye
paradox35
Top Bottom