komutanl0gar
80+
Hocam sar bana bir tane, talibimistersen rtx 3060 samsung evo ssdli bir de 5950x li bir sistem çıkaralım hemde 7000tl ye
Hocam sar bana bir tane, talibimistersen rtx 3060 samsung evo ssdli bir de 5950x li bir sistem çıkaralım hemde 7000tl ye
Yine yetişemeyeceğim bir sistemAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar tahminleri alalım.
Ooo oluyorsa şöyle güzelden 2-3 adet sarıver bana.istersen rtx 3060 samsung evo ssdli bir de 5950x li bir sistem çıkaralım hemde 7000tl ye
İnşallah bu gelir8499TL
İ5-10400f 2060
AydınlandımTakipçilerin haklı çıktığı dediği video Aldığı Televizyonla ilgili olan sıkıntının videosu.
Birader her şeyde sistem demeyin ya. Kralın sahaya inişi dediğide geçen sistem çıkardığında peşinden bir sistem için daha çalışıyoruz gibi bir şey söylemişti o sistemin hazırlığının sinyalini vermiş. Daha var yeni sisteme
Reis her masada varsın anlamadımHocam sar bana bir tane, talibim
Takipçilerin haklı çıktığı dediği video Aldığı Televizyonla ilgili olan sıkıntının videosu.
Birader her şeyde sistem demeyin ya. Kralın sahaya inişi dediğide geçen sistem çıkardığında peşinden bir sistem için daha çalışıyoruz gibi bir şey söylemişti o sistemin hazırlığının sinyalini vermiş. Daha var yeni sisteme
Geldi değil geliyor yazılmış zaten dikkatli oku.Takipçilerin haklı çıktığı dediği video Aldığı Televizyonla ilgili olan sıkıntının videosu.