- Konu Sahibi Konu Sahibi
umarım amd/amd olur çünkü 4060ti-4070 vs çok sistem var şöyle harbi f/p amd sistem çıksa güzel olur geçen gaming gecesinde çıkan 7800xt li sistem çok iyiydi umarım benzer ya da daha iyi oluramd tabanlı olabilir gibi
umarım amd/amd olur çünkü 4060ti-4070 vs çok sistem var şöyle harbi f/p amd sistem çıksa güzel olur geçen gaming gecesinde çıkan 7800xt li sistem çok iyiydi umarım benzer ya da daha iyi oluramd tabanlı olabilir gibi
Bu sistemi almadığıma çok pişman oldum bende bu hafta indirime girerse almayı düşünüyorumumarım amd/amd olur çünkü 4060ti-4070 vs çok sistem var şöyle harbi f/p amd sistem çıksa güzel olur geçen gaming gecesinde çıkan 7800xt li sistem çok iyiydi umarım benzer ya da daha iyi olur
Şuan donanım arşivinin yeni sistemle uğraştığını düşünmüyorum. Büyük ihtimalle bir firma piyasa altı fena olmayan bir teklif vermiştir donanım arşivi de kabul etmiştir. O yüzden Extreme düzeyde F/P beklemiyorum ama kötü bir şey çıkmaz.Tahminleri alalım?
Katılıyorum. Da çünkü şaşalı ve net bir şekilde duyururdu genelde fp sistemleriŞuan donanım arşivinin yeni sistemle uğraştığını düşünmüyorum. Büyük ihtimalle bir firma piyasa altı fena olmayan bir teklif vermiştir donanım arşivi de kabul etmiştir. O yüzden Extreme düzeyde F/P beklemiyorum ama kötü bir şey çıkmaz.
trabzon torpiliKuşlar bana bilgiyi getirdi 7700 xt 7500f
cumartesi 18.00de video gelecek aynı anda satışa çıkar mı bilmemSaat kaçta cıkıcak aga yarım saattir f5 atıyo.
Yarın saat 18.00Saat kaçta cıkıcak aga yarım saattir f5 atıyo.
değilİncehesap gaming gecesi için inceleme sistem bence