bi araç ayarlayıp gece 5 den gitmek lazımdı am asağlık olsun en kötü al-satçılardan 16.5 a alınırHocam otobüs bekle bekle gelmedi sonra stok bitmiştir diyip eve döndüm
16.5 satan yoktur herhalde diye düşünüyorumbi araç ayarlayıp gece 5 den gitmek lazımdı am asağlık olsun en kötü al-satçılardan 16.5 a alınır
haahah kimse 22 falan vermez enai bile boşuna hayallere kapılma belki bakarsın diğer gelen f/p daha iyi olur onu alırlar bunlar elinizde kalır22 k ya adrese elden teslim şeffaf kargo gerekirse sevk irsaliyesi bile düzenlerim arkadaşlar
Hocam bu fiyat bandında başka bir sistem gelir mi?haahah kimse 22 falan vermez enai bile boşuna hayallere kapılma belki bakarsın diğer gelen f/p daha iyi olur onu alırlar bunlar elinizde kalır
onu @Abdullah Hacıgül hocaya sormak lazım ama ben gelecek olan var diye biliyorum onu beklersinHocam bu fiyat bandında başka bir sistem gelir mi?
mağazadan teslim alırsın yineYa ben bugün mağazadan ödemesini yaptım perşembe gelecek denildi. Fakat sadece telefon numarası ve mail adresi alındı. Adres alınmadı sadece ilçe olarak alındı. Acaba nasıl gelecek? İlk bilgisayarım olucak.
16.5 teklif et, al-satçılara 500den fazla verme max 17 . bundan fazla kimse vermesin bence ederi 17.5-18 zaten16.5 satan yoktur herhalde diye düşünüyorum
öyle mi oluyor? Valla uykusuz gittim perşeöbe öğlen 2 de dedi. Acaba eve mi gelicek yoksa ben mi alıcam orayı anlıyamadım.mağazadan teslim alırsın yine
Adresi vermemişsin eve gelemez zaten , mağazadan alman gerek yüksek ihtimal ama o zaman da fatura veriyolar diye biliyorumöyle mi oluyor? Valla uykusuz gittim perşeöbe öğlen 2 de dedi. Acaba eve mi gelicek yoksa ben mi alıcam orayı anlıyamadım.
Bugün Acıbademde sıra için birisi 1000tl teklif etti.16.5 teklif et, al-satçılara 500den fazla verme max 17 . bundan fazla kimse vermesin bence ederi 17.5-18 zaten
olabilir kullanıcıya 17ye gidecek sistemBugün Acıbademde sıra için birisi 1000tl teklif etti.