Merhabalar mağaza önü kalabalık mı?Yok yapılamıyor ben yarın mağazadan alacağım o yüzden sordum
Merhabalar mağaza önü kalabalık mı?Yok yapılamıyor ben yarın mağazadan alacağım o yüzden sordum
Yolda mısınız arkadaşlarAnkara'da almaya giden varmı varsa yazabilir mi kalabalık mı?
Hocam saat 07.45 te isim yazdırdım 31 yada 32. Kişiydim halen daha gelen var.Yolda mısınız arkadaşlar
Hocam geldim yazdırdım adımı 38 kişi olarakHocam saat 07.45 te isim yazdırdım 31 yada 32. Kişiydim halen daha gelen var.
H.o hocam PC direkt aldinizmi yoksa kargo ilemi gelecek?Saat gece 5 de itopyanin onundeydik güzel sohbetler döndü sistemide alabildik.
bu arada ehliyet yazili sinavinida kazandimmm
Acıbademde durum nedir uyuyakalmışım
Perşembe günü fatura ile magazadan teslim alacağımH.o hocam PC direkt aldinizmi yoksa kargo ilemi gelecek?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Her ikisinide aldim hocamHayırlı olsun hocam, sistemi almsnızada sınavı geçmenizede sevindim
Elimize kağıt verip yollattiİtopya hep bu konuda insan tedirgin ediyor, ben sadece foruma özel bir sistemi almaya kalkıp Yalova'dan beylikdüzü'ne gitmiştim bilen bilir İstanbul'dan ayrı bir yerdir resmen. Ve bana kasayı vermediler ödemeyi yap sonra almaya gel, kargoyla da yollayamıyoruz bu sistemi dediler... Ama sağolsun Abdullah Hacıgül mağdur etmemişti oraya kadar gittiğim için, kasa elimde oradan metroyla, marmarayla, otobüsle evime dönmüştüm kocaeli'ye. Değmişmiydi kesinlikle... 10105F işlemci Rx6500XT sistem 6 bine almıştım aynı gün PCH o sistemi 8.5K'ya çıkarmıştı bu da böyle bir anımdır ldjdndldjdnd
Neyse merak etmeyin İtopya bunu çoktan ayarlamıştır, kapıda adam bekletip bir kağıtla eve yollamazlar.