Neler Yeni

Ana Konu 🔥DA yeni F/P kralı sistem 2 gün sonra geliyor🔥(güncel)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

berkks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berk Şimşek
Merhaba oraya nasil gitmeyi düşünüyorsunuz? Bende mamaktayım fakat nasıl gideceğimi bilmiyorum?
Knk internet biraz araştırma yaptım. Dikimevinden Ankaray orda diğer metro koru tarafı MTA durağında inip yürüyebilir in

Muddi

80+ Bronze
Bence saat 18 erken daha geç bir saat olabilirdi. İşte güçte disarda olanlar oluyor. Ve buda almak isteyen icin imkansizlasiyor. Herkes için saat ayarlanmaz elbette ama bilemiyorum keske biraz daha geç 21. 00 gibi olabilirdi. En azından pc başında olabilir al satcilardan hızlı ve ihtiyaci olanlar alabilirdi.

necq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Necati
Bence saat 18 erken daha geç bir saat olabilirdi. İşte güçte disarda olanlar oluyor. Ve buda almak isteyen icin imkansizlasiyor. Herkes için saat ayarlanmaz elbette ama bilemiyorum keske biraz daha geç 21. 00 gibi olabilirdi. En azından pc başında olabilir al satcilardan hızlı ve ihtiyaci olanlar alabilirdi.
telefon ve pcden açıktı dostum. her şeyim kayıtlıydı adres kredi kartı vs. tek tıkla alabilicekken sepetten düşüp durdu. hiç de öyle pc başındaydım aldım gibi bi şansın yok :D

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,912
İsim
Emre siyah
donanım arşivi imazlı sistem yapınca kaos oluyor yaw

Muddi

80+ Bronze
telefon ve pcden açıktı dostum. her şeyim kayıtlıydı adres kredi kartı vs. tek tıkla alabilicekken sepetten düşüp durdu. hiç de öyle pc başındaydım aldım gibi bi şansın yok :D
Bendede telde kayıtlıydı da almaya çalıştım alamadım dedim herhalde telefonla yetişemedik
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence sistemi alabilmek için bunlar etmemeli. Yani her bir kullanıci icin doğrulama kodu yada ne bilim O sira kimsenin bilmediği oyalayacak bir engel çıkmali ki bu is biraz daha adil olsun bilemedim

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Beyler bu yükseltme mantıklımı anakartı bumu yapayım yoksa kendindeki kalsınmı bide m2 yi wd yapacağım işlemcide 5600x
Screenshot_20230909-223859_Gallery.jpg

Farway

80+ Silver

Aynen kardeş Noel babada gerçek.

Bugün de bilgilendim sağol :) Vallahi hocam ben gece gece ne testi izlediysem aklımda öyle kalmış ama şöyle de bir durum varki yarın orada alamayan da olacak, ayrıca bu sistemi alanlara söylenmesi gereken bir durum stok soğutucu yeterli olmayacağı için bir soğutucu almaları gerekecek sistem oldu sana 17K,birde sabaha kadar soğukta orada beklemek te cabası.
Başka bir durum da 13100F'e DDR5 Ram takılabiliyor, yani 13100F'i yarın sökseler yerine 13400F'te taksalar hem DDR4 İle hem de DDR5 ile kullanabiliyorlar bu da işin güzel yanı tabi.

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Koray Yıldız
stok kaç taneydi bu sistem için? alabilen varmı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,018,808
Üyeler
161,503