Knk internet biraz araştırma yaptım. Dikimevinden Ankaray orda diğer metro koru tarafı MTA durağında inip yürüyebilir inMerhaba oraya nasil gitmeyi düşünüyorsunuz? Bende mamaktayım fakat nasıl gideceğimi bilmiyorum?
Knk internet biraz araştırma yaptım. Dikimevinden Ankaray orda diğer metro koru tarafı MTA durağında inip yürüyebilir inMerhaba oraya nasil gitmeyi düşünüyorsunuz? Bende mamaktayım fakat nasıl gideceğimi bilmiyorum?
Hocam durumu bizimle paylaşma ihtimaliniz varmıYok arkadaşım arabayla götürecek
telefon ve pcden açıktı dostum. her şeyim kayıtlıydı adres kredi kartı vs. tek tıkla alabilicekken sepetten düşüp durdu. hiç de öyle pc başındaydım aldım gibi bi şansın yokBence saat 18 erken daha geç bir saat olabilirdi. İşte güçte disarda olanlar oluyor. Ve buda almak isteyen icin imkansizlasiyor. Herkes için saat ayarlanmaz elbette ama bilemiyorum keske biraz daha geç 21. 00 gibi olabilirdi. En azından pc başında olabilir al satcilardan hızlı ve ihtiyaci olanlar alabilirdi.
Tabi ben yazarım sabaha doğruHocam durumu bizimle paylaşma ihtimaliniz varmı
Bendede telde kayıtlıydı da almaya çalıştım alamadım dedim herhalde telefonla yetişemediktelefon ve pcden açıktı dostum. her şeyim kayıtlıydı adres kredi kartı vs. tek tıkla alabilicekken sepetten düşüp durdu. hiç de öyle pc başındaydım aldım gibi bi şansın yok
Bence sistemi alabilmek için bunlar etmemeli. Yani her bir kullanıci icin doğrulama kodu yada ne bilim O sira kimsenin bilmediği oyalayacak bir engel çıkmali ki bu is biraz daha adil olsun bilemedimtelefon ve pcden açıktı dostum. her şeyim kayıtlıydı adres kredi kartı vs. tek tıkla alabilicekken sepetten düşüp durdu. hiç de öyle pc başındaydım aldım gibi bi şansın yok
EyvallahTabi ben yazarım sabaha doğru
Aynen kardeş Noel babada gerçek.
350 stok Web e özel 200 itopya mağazalarına özel 4 tane mağazaları var her mağazaya 50 stok koymuşlarstok kaç taneydi bu sistem için? alabilen varmı?
Sistemi aldıktan sonra yükseltme yapılamıyor degilmi eğer yapılıyorsa ssdyi yukselteyimBeyler bu yükseltme mantıklımı anakartı bumu yapayım yoksa kalsınmı bide m2Alıntıyı görüntüle