Sabah erkenden saat 6 civarı gidersem yetişemez miyim?geceden sıra oluyor. liste yapılıyor sırala için...
Sabah erkenden saat 6 civarı gidersem yetişemez miyim?geceden sıra oluyor. liste yapılıyor sırala için...
bilemiyorum ki; bulunduğun bölgede talep nasıl.Sabah erkenden saat 6 civarı gidersem yetişemez miyim?
Ankarada yaşıyorum talep çoktur diye düşünüyorum çünkü sadece 1 tane mağaza varbilemiyorum ki; bulunduğun bölgede talep nasıl.
ben bir gün saat 9 da gitmiştim 200kişi vardı sırada. alamadan geri dönmüştüm. istanbul bana uzak . aracım da yok geceden de gidemiyorum. bir daha da gitmedim. internetten de alamıyoruz...hiç bir türlü olmuyor yani.
4 saat bekledim yarın mesai saatinde alabileceksiniz dediler gece 3te gideceģim bakalımitopyada bekleyen arkadaş yaşadı o zaman
Ben 3 gibi gideceğim bakalım neler olacakAnkarada yaşıyorum talep çoktur diye düşünüyorum çünkü sadece 1 tane mağaza var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ankarada yaşayanlara soruyorum gece 4 gibi nasıl itopyaya gidebilirim?
Hocam Ankarada varmı stoklar nerde yazıyor sadece İstanbul diye biliyorum bilgilendirebilir misinAnkarada yaşıyorum talep çoktur diye düşünüyorum çünkü sadece 1 tane mağaza var
Ankarada yaşayanlara soruyorum gece 4 gibi nasıl itopyaya gidebilirim?
Aynen knk :dgeceden sıra oluyor. liste yapılıyor sıralama için...
videoda dedi bütün mağazalar için 50 adet stok diye. şehir demedi ülke demedi mahalle demedi bütün mağazalarımız için 50 adet dediHocam Ankarada varmı stoklar nerde yazıyor sadece İstanbul diye biliyorum bilgilendirebilir misin
Ankarada itopyada 50 stok var kendi sitesinde yazıyorHocam Ankarada varmı stoklar nerde yazıyor sadece İstanbul diye biliyorum bilgilendirebilir misin
Yok her mağaza 50 stok bugün ordaydım bilgi içerdenHocam Ankarada varmı stoklar nerde yazıyor sadece İstanbul diye biliyorum bilgilendirebilir misin
saat 10 da açılıyorSabah açılma saatleri kaç bilen varmı gidince stok kalırmı sizce
Mağzadan alımlar yarın sabah 10'dan itibaren başlıyor o zaman teşekkür ederim hocam.Yok her mağaza 50 stok bugün ordaydım bilgi içerden
saat 10 da açılıyor
https://www.itopya.com/teknopanda-karakiz-7_h24133 Kaçıranlar için alternatif sistemler arkadaşlar 13100 5600'den çok daha iyi bir işlemci bu arada.