Yeni sistem geliyor !

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,445
reis yine iş başında ben Abdullah Abiyi tanıyorsam Abdullah abi başladığı işi bırakmaz yani kesin geliyor daha sistem çıkalı 1 gün oldu 45K beğenisi var 50K kesin olur
tahminleri alalım

reis yine iş başında ben Abdullah Abiyi tanıyorsam Abdullah abi başladığı işi bırakmaz yani kesin geliyor daha sistem çıkalı 1 gün oldu 45K beğenisi var 50K kesin olur
tahminleri alalım
daha ben like attığımda 36k like vardı. birkaç saat önce. demekki abdullah abi sistemi kesin çıkarıcak.

Bence MD2 stoklarının bu kadar hızlı tükeneceğini ve (ben dahil :( ) çoğu kişinin alamayacağını tahmin etti ve alamayanlar için sistem yapacak.

tahminleri alalım
Nası yaw bu sistem daha yeni geldi.

V serisinden bir sistem gelecektir, MD-2'de yaptığı indirimi yapmasa da yine acayip f/p bir şey geliyor!

Elbetteki Abdullah Bey işini bilir... Lakin naçizane önerim 6k'yı geçmeyen Monitörlü bir Sistem çalışması yapması ve Fiyat Performans bekleyen kardeşlerimizi yine sevindirmesidir :)

Almayacağım ama V5 gelsin de gözümüz sistem görsün. :D

Geri