Neler Yeni

Yeni sistem incehesapta çıkmasın!!!

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
DA-Sistem piyasaya çıktığı zaman, çok kısa süre içerisinde 1000+ adet satılıyor.
Anlaşılan firmanın personel sayısı, günlük sistem toplama kapasitesi, personel çalışma saatleri, kargo firmaları, trafik ve yol durumları vs.
Yani göz önünde bulundurulması gereken bir sürü etken var.
6500 TL'lik sistemi, 5300'e almak isteyen 20 gün de bekler, 30 gün de bekler.
Beklemek istemeyenler aynı parçaları internetten toplayabilirler.
Sistemdeki parçalar "DA" özel üretim markalar değil sonuçta, her yerde bulunuyor.
Ama "Yok arkadaş. Ben avantajlı, kampanyalı, gerçek f/p sistem istiyorum" diyenler, sakince beklerler inş.
"El Capitan" döneminde gerçekten ihtiyacı/sorunu olmayan çok fazla boş konu açılmıştı.
Umarım yine aynı şey olmaz.

ElmorsS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Emrah
Bence 30 gün çok uzun bir süre 20 günden fazla ise bilemiyorum.

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
Pandeminin verdiği sıkıntılar yüzünden kargolar patladı beyler bu sorunlar yakında düzelir,
bu tarz anlaşmaların yapılması kolay iş değil oyüzden Abdullah'ın anlaştığı yerden başka seçeneğinizde yok malesef

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Burak
DA-Sistem piyasaya çıktığı zaman, çok kısa süre içerisinde 1000+ adet satılıyor.
Anlaşılan firmanın personel sayısı, günlük sistem toplama kapasitesi, personel çalışma saatleri, kargo firmaları, trafik ve yol durumları vs.
Yani göz önünde bulundurulması gereken bir sürü etken var.
6500 TL'lik sistemi, 5300'e almak isteyen 20 gün de bekler, 30 gün de bekler.
Beklemek istemeyenler aynı parçaları internetten toplayabilirler.
Sistemdeki parçalar "DA" özel üretim markalar değil sonuçta, her yerde bulunuyor.
Ama "Yok arkadaş. Ben avantajlı, kampanyalı, gerçek f/p sistem istiyorum" diyenler, sakince beklerler inş.
"El Capitan" döneminde gerçekten ihtiyacı/sorunu olmayan çok fazla boş konu açılmıştı.
Umarım yine aynı şey olmaz.
Ama ayrıca incehesapta taksitlendirerek pc alamıyorsun ticari kartla alman gerekiyor taksitli istiyorsan ve bazılarımızın direk tek çekim verebilecek parası maalesef yok itopya da bireysel kartla neredeyse peşin fiyatına alabiliyorsun onları da hesaba katmak gerek bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,464
Üyeler
164,675
Son üye
warıcı
Top Bottom