Neler Yeni

yeni sistem kapanması

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kerem Altunbüken
beyler benim bilgisayar iyi bir bilgisayar yaklaşık 1 ay önce aldım içinde rtx 2070 super ryzen 5 3600x 2x8 toplam 16 gb ram var ana kartta msi b550 gaming edge ve 750w psu var gayet iyi bir sistem fakat bazen oyun oynarken mönitör siyah ekran olup sinyal yok diyor ve bilgisayarın fan sesleri artmaya başlıyor ama ışıkları falan hala yanıyor ve ısınma sorunu yok içinde 9 tane fan var sizce neden olabilir? bir de bilgisayarı kapatmak zorunda kalıyorum ondan sonra yeniden açınca her şey sıfırlanmış oluyor non-aura diyor benim genelde mönitörüm 144 hz 1 hz ye düşüyor ama sorun mönitörde değil çünkü başka mönitör takıpta denedim sonra bilgisayarı yeniden başlatıyorum eski haline dönüyor. bu her an olabilir bir gün hiç olmadı ondan sonraki gün 7 kere oldu sonra 2 gün yine hiç olmadı sonra yine oldu bir kaç kere bu sorun 1 haftadır falan var yardım edebilirseniz sevinirim. @Abdullah Hacıgül abi sende bi yardım etsen olur mu

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,414
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Memtest 86 ile ramlere ve crystal disk mark ile depolama birimlerine baktınız de mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,021,327
Üyeler
161,837
Son üye
utku3520