Neler Yeni

Yeni Sistem Monitör Dahil mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kamil Özpınar
Abi merhaba öncelikle galiba yeni bir sistem çıkartıcaksın bende şuan onu bekliyorum ama bugün güzel bir monitör buldum ve indirimde toplıyıcağın hazır sistem monitör dahilmi olucak eğer öyle olucaksa monitör almıyıcam ama eğer sadece düz sistem olucaksa şuan bu monitörü almam gerek cevap verirseniz sevinirim iyi akşamlar kolay gelsin @Abdullah Hacıgül

• Hahaha
Reaksiyonlar: ogub

Punjamin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
arda yusuf yıldız
@Abdullah Hacıgül abi bende sistem alcam orta düzey senin cikartacagin sistem ne düzey olcak yada fiyatını söylese ona göre bekliyelim

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Abi merhaba öncelikle galiba yeni bir sistem çıkartıcaksın bende şuan onu bekliyorum ama bugün güzel bir monitör buldum ve indirimde toplıyıcağın hazır sistem monitör dahilmi olucak eğer öyle olucaksa monitör almıyıcam ama eğer sadece düz sistem olucaksa şuan bu monitörü almam gerek cevap verirseniz sevinirim iyi akşamlar kolay gelsin @Abdullah Hacıgül
Bunu @Abdullah Hacıgül e mesaj atarak ta yapabilirsiniz üzerine tıklayıp konuşma başlat deyin oradan yazabilirsiniz iyi günler

abcd1234

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Böyle konu açınca forumdan değil sadece Abdullah beyden yorum istiyorsun. Madem ona özel yazacaksın. boşuna konu açma burada.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram