YENİ SİSTEM PARÇALARI UYUMU VE ÖNERİLER

Reaksiyon skoru
1
Herkese iyi forumlar, yakın zamanda yeni sistem toplayacağım. Parçalar az buçuk kafamda şekillendi ancak anakart ve kasa(psu ile) hakkında görüşlerinizi alabilir miyim?
İşlemci: ryzen 5 7500F
Ekran Kartı: 5060ti 16gb
Ram: patriot viper 2x16 6000mhz CL30
SSD: samsung 990 pro
İşlemci Soğutucu: Thermalright Phantom Spirit 120 SE

Bu parçalara uygun wifi olmayan çift m2 slotlu bir anakart
Görüntüsü çok önemli değil mesh panel olması kafi 650w kasa(psu) önerir misiniz? Birkaç yerde anakartın 2 ram slotlu olursa phantom spirit sığmaz gibi yorumlar okudum bu konuya da açıklık getirirseniz çok iyi olur şimdiden teşekkür ederim

reis onun yerine direk şu tavsiye sisteme bakabilirsin, istediğin gibi parçaları özelleştirebiliyon

Herkese iyi forumlar, yakın zamanda yeni sistem toplayacağım. Parçalar az buçuk kafamda şekillendi ancak anakart ve kasa(psu ile) hakkında görüşlerinizi alabilir miyim?
İşlemci: ryzen 5 7500F
Ekran Kartı: 5060ti 16gb
Ram: patriot viper 2x16 6000mhz CL30
SSD: samsung 990 pro
İşlemci Soğutucu: Thermalright Phantom Spirit 120 SE

Bu parçalara uygun wifi olmayan çift m2 slotlu bir anakart
Görüntüsü çok önemli değil mesh panel olması kafi 650w kasa(psu) önerir misiniz? Birkaç yerde anakartın 2 ram slotlu olursa phantom spirit sığmaz gibi yorumlar okudum bu konuya da açıklık getirirseniz çok iyi olur şimdiden teşekkür ederim
Ne kadar tutuyor burası

reis onun yerine direk şu tavsiye sisteme bakabilirsin, istediğin gibi parçaları özelleştirebiliyon
Sağ ol hocam link için ancak kendim toplayacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sağ ol hocam link için ancak kendim toplayacağım
Bazı parçalar gaminggen kampanyasıyla alındı vs. ama net rakam verirsem 33-33.5 gibi bir şey tuttu toplamda geriye sadece anakart ve psulu kasa kalıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,204
Üyeler
183,396
Son üye
eness3556
Geri