BIOS ve Chipset güncel mi?İ5 12400f 4060ti ile cs de 100 fps lolde 150fps valo da 150 200 arası alıyorum sebebı nedır aşırı düşük oldugunu dusunuyorum bu degerlerın sistemım daha dün elime ulaştı neden böyle( ekran kartı driveri kurulu)
Hocam drıverler kurulu ama bıos guncellemedım daha dun geldı sıstem elıme guncel olmasa bıle bu kadar düşük olmamalı bence 16gb tek slot 3200mhz ram var yanı bu kadar düşük olmasının sebebı ne olabılir?Bios güncelle.
Drieverların kurulu mu?
Ekran kartın performansta mı?
Ayarlarına bak.
13400F + 64 gb ramle ben 250-300 fps arasında alıyorum
İşletim sistemi 10'Ken bende de düşüktü fps 11 yaptım fps arttıHocam drıverler kurulu ama bıos guncellemedım daha dun geldı sıstem elıme guncel olmasa bıle bu kadar düşük olmamalı bence 16gb tek slot 3200mhz ram var yanı bu kadar düşük olmasının sebebı ne olabılir?
hocam bıosu bırazdan guncellıcem chipstei falan da guncellıyrum bırazdan onları yaptıktan sonra da test edecegım dogru bılıyorum degıl mı sistem vermesı gerekenden cok daha düşük fps verıyorBIOS ve Chipset güncel mi?
Anakartının modeli ne hocam? Intel ME'yi BIOS'tan önce güncellemen gerek.hocam bıosu bırazdan guncellıcem chipstei falan da guncellıyrum bırazdan onları yaptıktan sonra da test edecegım dogru bılıyorum degıl mı sistem vermesı gerekenden cok daha düşük fps verıyor
h610m hocam ıntel me nedir hocamAnakartının modeli ne hocam? Intel ME'yi BIOS'tan önce güncellemen gerek.
hocam dedıgını de guncelleyıp bıosu da guncelledımAnakartının modeli ne hocam? Intel ME'yi BIOS'tan önce güncellemen gerek.
XMP'yi açmayı unutma.h610m hocam ıntel me nedir hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam dedıgını de guncelleyıp bıosu da guncelledım
alakası yokİşletim sistemi 10'Ken bende de düşüktü fps 11 yaptım fps arttı
Daha beter fps düşürürİşletim sistemi 10'Ken bende de düşüktü fps 11 yaptım fps arttı
11 geçip fpsin mi arttıİşletim sistemi 10'Ken bende de düşüktü fps 11 yaptım fps arttı
hocam o da acık bıos da guncelledım ama hala dusuk fps bıraz toparladı ama sebebı nedırXMP'yi açmayı unutma.
evet?11 geçip fpsin mi arttı