Neler Yeni

Yeni sistem topladim ama sistem halen yavas

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
Beyler yeninsistem topladim. Bu sistemde eski sistemdeki hdd mi kullandim 500 gb seagete 400 gb dolu 100 gb bos yeri var. Ben yinede windows da gezerken falan hizlanir diye dusunuyorumdum. Ama hic hizlanma yok halen windowsa tıklayinca arada 2 sn gec aciliyor. Pc acilma hizi ayni eskisi gibi yavas. Bu sorunlari sdd alip windoesu sddye kursam pc istedigim gibi hizlanirmi? Birde o kadar sistem de r5 2600 falan var windowstaki yavasligin ayni olmasi normal mi?

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
Beyler yeninsistem topladim. Bu sistemde eski sistemdeki HDD mi kullandim 500 gb seagete 400 gb dolu 100 gb bos yeri var. Ben yinede windows da gezerken falan hizlanir diye dusunuyorumdum. Ama hic hizlanma yok halen windowsa tıklayinca arada 2 sn gec aciliyor. PC acilma hizi ayni eskisi gibi yavas. Bu sorunlari sdd alip windoesu sddye kursam PC istedigim gibi hizlanirmi? Birde o kadar sistem de r5 2600 falan var windowstaki yavasligin ayni olmasi normal mi?
hdd oldugu için.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
yeni sistemde keşke hdd kullanmasaydınız, ssd kat kat farkeder

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Beyler yeninsistem topladim. Bu sistemde eski sistemdeki HDD mi kullandim 500 gb seagete 400 gb dolu 100 gb bos yeri var. Ben yinede windows da gezerken falan hizlanir diye dusunuyorumdum. Ama hic hizlanma yok halen windowsa tıklayinca arada 2 sn gec aciliyor. PC acilma hizi ayni eskisi gibi yavas. Bu sorunlari sdd alip windoesu sddye kursam PC istedigim gibi hizlanirmi? Birde o kadar sistem de r5 2600 falan var windowstaki yavasligin ayni olmasi normal mi?
HDD yavaştır, artık SSD'lerin dönemindeyiz.

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En azından 120 gb ssd alıp windowsu ona kur düzelir.
zaten m2 sdd alıcam o zaman windowsu atsam sddye düzelir dimi artık hızlanır yeni sistem topladım. sanki toplamamış gibi hissediyorum. Şu olay yüzünden windowsda ve steamde arada kasma oluyor bundan dolayıdır dimi (kasmadan kastım tıklayınca geç algılıyor gibi yavaş açlılyıor
Mesaj otomatik birleştirildi:

HDD oldugu için.
mesela scgoya girerken açılırken ekran teker teker geç yüklenıyor sanki donuyormuş gbii bu olayda bundan dolayı dimi ?

LahmatsuDcr

80+ Silver
zaten m2 sdd alıcam o zaman windowsu atsam sddye düzelir dimi artık hızlanır yeni sistem topladım. sanki toplamamış gibi hissediyorum. Şu olay yüzünden windowsda ve steamde arada kasma oluyor bundan dolayıdır dimi (kasmadan kastım tıklayınca geç algılıyor gibi yavaş açlılyıor
Mesaj otomatik birleştirildi:

mesela scgoya girerken açılırken ekran teker teker geç yüklenıyor sanki donuyormuş gbii bu olayda bundan dolayı dimi ?
Geç açılma sorunları hdd'den kaynaklıdır büyük ihtimalle

Top Bottom