Yeni sistem topladım ekrana görüntü gelmiyor

Reaksiyon skoru
4
Şöyle video ya çektim ekran kartı işlemci va çalışıyor 40-45 saniye sonra ekran kartının yeşil rengi kırmızı mavi yeşil oluyor kasanın önündeki fanlara renk geliyor ama görüntü gelmiyor ilk denediğim de bekleyince biosa kadar gidiyordu ama artık oraya da gitmiyor sorun ne olabilir
Sistem bu https://www.incehesap.com/cyber-zenith-tavsiye-sistem-fiyati-81965/
Ekstara aynı ram dan bir adet daha aldım birde ana kartı b650m-r yapmıştım

kasa arkasını atar m ısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

büyük ihtimalle ekran kartına takmadınız dp yi

kasa arkasını atar m ısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

büyük ihtimalle ekran kartına takmadınız dp yi
Ekren kartına taktım hatta hdmi taktım onlada deniyoeum ama olmuyor

Ekler

• IMG_9644.webp
    IMG_9644.webp
    715.1 KB · Hit: 25
Şöyle video ya çektim ekran kartı işlemci va çalışıyor 40-45 saniye sonra ekran kartının yeşil rengi kırmızı mavi yeşil oluyor kasanın önündeki fanlara renk geliyor ama görüntü gelmiyor ilk denediğim de bekleyince biosa kadar gidiyordu ama artık oraya da gitmiyor sorun ne olabilir
Sistem bu https://www.incehesap.com/cyber-zenith-tavsiye-sistem-fiyati-81965/
Ekstara aynı ram dan bir adet daha aldım birde ana kartı b650m-r yapmıştım
hocam tahmin yürütüyorum bios sürümü eski olabilirmi anakartın

Flood yapıyorum ama kusura bakmayın.
Kasayı aradan çıkarttım tek ram ile denedim ayrı ayrı ikisinide tek taktım kabloları tek tek söküp yeniden taktım en son hdmi ana karta bağladım ama öyle de bir görüntü alamadım sorunun ana kartta olduğunu düşünüyorum yeni ana kart alıp denemeyi düşünüyorum ama paramın boşa gitmesini istemiyorum.sistemi tr den topladım 0 ama şuan hollanda dayım garantiye göndermem mümkün değil göndersem bile kullanıcı hatası diyeceklerini düşünüyorum sizce sorun ana karttamı yenisini alıp denemelimiyim

Ekler

• IMG_9648.webp
    IMG_9648.webp
    1.2 MB · Hit: 14
Geri