Aethilleus
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
- Bütçe
- 40000

Reinforce | AMD Ryzen 9 9900X3D | 2 x 16 GB DDR5 | GIGABYTE RTX 5070 Ti 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

4060 30k fazlaŞöyle bir sistem topladım sistemi değiştireceğimi düşünmüyorum Bütçem 40k ama bu 40k içerisinde klavye monitör mouse ve kulaklıkta var o yüzden 34 35kya bitirmek istiyorum bilgisayar işini sıvı soğutmayı da sonradan eklemeyi düşünüyorum monitörüde 2 3kya alırım sonradan alacağım güzel monitörü ana monitörüm şuan alacağımı da 2.monitör olarak yaparım diye düşünüyorum en azından planlarım öyle bir kaç öneri alabilir miyim![]()
Reinforce | AMD Ryzen 9 9900X3D | 2 x 16 GB DDR5 | GIGABYTE RTX 5070 Ti 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ekran kartını amd düşünmüyorum kral ya nvidia alıcam4060 30k fazla
3k koyup 4060 ti var onu alabilirdinEkran kartını amd düşünmüyorum kral ya nvidia alıcam
o zaman ti 16gb alınır o fiyata ona bakEkran kartını amd düşünmüyorum kral ya nvidia alıcam
İncehesapta link özelleştirme yaptığın şekilde gözükmez default hali neyse o gözükür hocam. Ayrıca 30k için sistem pahalı geldi aciliyeti yoksa piyasayı araştırın derim.sistem şuan topladığım gibi gözükmüyor nedenini anlamadım ama link çalışmıyor
aciliyet biraz var sanırım 1 hafta içerisinde en azından hazır sistem alıcaksam da siparişini vermek istiyorum araştırıyorum ama çokta bilgim yok bu konulara öneri almak için siteye geldim zaten burdan bulabildiğim kadarİncehesapta link özelleştirme yaptığın şekilde gözükmez default hali neyse o gözükür hocam. Ayrıca 30k için sistem pahalı geldi aciliyeti yoksa piyasayı araştırın derim.
evet öyle bi konu açayım ben teşekkürler fikir için aradığım sistemde attığınız gibi sistem en uygun nasıl alabilirim diye bakıyorum yardım için sağolunHocam 34-35k sistem tavsiyesi tarzı bir konu açarsanız forumdakiler daha etkili bir şekilde yardımcı olacaktır. Amaa gamegaraja bakarken gözüme bu sistem çarptı https://www.gamegaraj.com/urun/hero-7a-rtx-rx/