Neler Yeni

yeni sistem topladım yorumlarmısınız , anakart nasıl sisteme göre?

anakart bu sisteme göre iyi mi? sistemi alıyımmı?

• anakart güzel al.

• anakart kötü sistemi alma.

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

106410

80+ Silver
anakart yeterli olmassa 2. elden satıp b450m-k yada s2h falan alırım eğer yetersiz olursa tabi ama mesela nasıl anlıycam yetersiz olup olmadığını nasıl bir belirti göstermesi lazım

Anakart yeterli fakat o kadar iyi bir sistem toplamışken daha üst bir anakart kullanman yararına olur çünkü B450M H S2H'ın kırpılmış hali. VRM soğutması vb. bulunmuyor.

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Arda Saraçoglu
KASA POWER BOOST VK-T01B RGB 650W 80+ Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa BU SEÇERSEN CEBİNDE 200 TL GİBİ BİR PARA KALIR VE EKRAN KARTINA 200 TL DAHA AYIRIRSIN
knk bu kasa kötü ama j24 e göre
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakart yeterli fakat o kadar iyi bir sistem toplamışken daha üst bir anakart kullanman yararına olur çünkü B450M H S2H'ın kırpılmış hali. VRM soğutması vb. bulunmuyor.
vram soğutması ne işe yarıyor ne faydası var bilmediğim için soruyorum

106410

80+ Silver
knk bu kasa kötü ama j24 e göre

vram soğutması ne işe yarıyor ne faydası var bilmediğim için soruyorum

Daha fazla O.C performansı sunuyor. Anakartın gücü sisteme daha iyi dağıtmasını sağlıyor.

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
anakart yeterli olmassa 2. elden satıp b450m-k yada s2h falan alırım eğer yetersiz olursa tabi ama mesela nasıl anlıycam yetersiz olup olmadığını nasıl bir belirti göstermesi lazım
Isınmaya başlarsa vb durumlarda yetersiz kaldığı anlaşılabilir ama diğer belirttiğiniz kartların da bu karttan pek farkı yok yani. Bence çok kafaya takmayın. Sorun yaşamazsınız büyük bir ihtimalle.

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Arda Saraçoglu
Daha fazla O.C performansı sunuyor. Anakartın gücü sisteme daha iyi dağıtmasını sağlıyor.
teşşekürler yardım için zaten ben oc yapmam 2 sene falan ekran kartı oc li zaten fabrikadan

Isınmaya başlarsa vb durumlarda yetersiz kaldığı anlaşılabilir ama diğer belirttiğiniz kartların da bu karttan pek farkı yok yani. Bence çok kafaya takmayın. Sorun yaşamazsınız büyük bir ihtimalle.
teşekkürler yardım için , ayıp olmassa bir soru daha sormak istitorum anakartın sıcaklığını nereden bilicem msi afterburner da öyle bişi yok diye biliyorum anakart sıcaklığı diye

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
teşşekürler yardım için zaten ben oc yapmam 2 sene falan ekran kartı oc li zaten fabrikadan

teşekkürler yardım için , ayıp olmassa bir soru daha sormak istitorum anakartın sıcaklığını nereden bilicem MSI afterburner da öyle bişi yok diye biliyorum anakart sıcaklığı diye
BİOS'ta "PC HEALTH STATUS/HARDWARE MONITOR" seçeneğine bakıp öğrenebiliyorsunuz diye biliyorum.

Top Bottom