dostum senin cümlelerinmi anlaşılmıyor bu gece kafam da bozuk biraz benmi anlayamıyorum bilmiyorum tam olarak ne demek istiyorsunrx5600xt gücü rtx2060supere eşit 1hddyi sonrada alabilirim
he ben 1660superle karıştırdımkb dostum asjdosahodhad benimde kafa iyidostum senin cümlelerinmi anlaşılmıyor bu gece kafam da bozuk biraz benmi anlayamıyorum bilmiyorum tam olarak ne demek istiyorsun
patriot burst ssd yok bidedostum senin cümlelerinmi anlaşılmıyor bu gece kafam da bozuk biraz benmi anlayamıyorum bilmiyorum tam olarak ne demek istiyorsun
Patriot burst 480gb modelini akakçeden falan alıcaksın 6.280TL ediyor, bugün harbi kafan iyi galiba .dhe ben 1660superle karıştırdımkb dostum asjdosahodhad benimde kafa iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
patriot burst ssd yok bide
sorma derslerden kafa buldukPatriot burst 480gb modelini akakçeden falan alıcaksın 6.280TL ediyor, bugün harbi kafan iyi galiba .d
Eyw okadar ugraştık al çayınPatriot burst 480gb modelini akakçeden falan alıcaksın 6.280TL ediyor, bugün harbi kafan iyi galiba .d
çay ? .dsorma derslerden kafa bulduk
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eyw okadar ugraştık al çayın
.d yanında şekeride eklemek istersen o sisteme kalp atabilirsin siteden .dyardım edenlere çay rickhand silverdan
rx5600xt rtx2060super denk kardeşim biz laxieren yaptık ztn ama saol düşünce içinSinerji Lumiere Intel Core i5 11400F 16GB 480GB NVMe M.2 SSD GTX1660 Super [Gaming PC]
Sinerji Lumiere Intel Core i5 11400F 16GB 480GB NVMe M.2 SSD GTX1660 Super [Gaming PC] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bence bu sisteme bakabilirsin sinerji sitesinde daha birçok çeşit var karar senin
Ne demek eğer yardımım dokunduysa ne mutlu banarx5600xt rtx2060super denk kardeşim biz laxieren yaptık ztn ama saol düşünce için