Neler Yeni

Yeni sistem toplamayı ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz ve sistem parçalarını nasıl ayarlamayı planlıyorsunuz

ARSLAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
İsmail BAŞ
Selamun aleyküm
Ben güzel bir sistem almayı planlıyorum 4500-4900 ama sistemi kendim yaptığımda veya hazır sistemleri özelleştirdiğimde yine de bir şekilde bendeki paranın üstüne çıkıyor ve gördüm ki siz sistem hazırlayınca ise bu sistemler biraz daha ucuz oluyor ve hemen tükeniyor.Yeni sistemi ne zaman çıkartmayı planlıyorsunuz diye sormak istedim ve sistemde neler olucak diye sormak istedim
Bu sorumu galiba bir tek Abdullah Hacıgül siz cevaplayabilirsiniz

Bymuco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Mücahit suna
Dolar gün geçtikçe değeri artıyor toplamak da bi o kadar da zorlaşıyor Allah yardımcısı olsun herkesin.

Burhvn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Burhan Gerçek
Hocam çünkü onlar toptan bir şekilde toplatıyor.Birçok kişi alacağı için ucuza geliyor.
Bu devirde PC alma derim 10 ay sonra al derim.
Neden diye sorucak olursan AMD 4. Nesil işlemcilerini çıkarcak bu demek oluyorki AMD diğer nesil işlemcilerinin fiyatları düşecek
ve AMD RX 5000 serisininde mutlaka fiyatı düşecektir.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,183
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
aga bencem şimdi al çünkü vatandan pc almıştım 3hafta önce imzamdaki sistem 4600dü şimdi 5400 oldu bencem şimdi al hızlıca yoksa ilerde dolar artıcak abd daralma yaşıcak onuda bize yaşatıcak dolar fırlıcak olanda sana olacak bencem

Burhvn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Burhan Gerçek
aga bencem şimdi al çünkü vatandan pc almıştım 3hafta önce imzamdaki sistem 4600dü şimdi 5400 oldu bencem şimdi al hızlıca yoksa ilerde dolar artıcak abd daralma yaşıcak onuda bize yaşatıcak dolar fırlıcak olanda sana olacak bencem

Saçmalama şimdi alırsa fiyatlar çok pahalı kazık yer. 10 ay sonra 5000 TL ye şimdikine nazaran çok daha iyi şeyler alır.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,183
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
abd daralma yaşıcak bro ekonomisi çok kötü olucak her yerde diyorlar dolarda o yüzden fırlıcak olanda ona olcak bencem

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Selamun aleyküm
Ben güzel bir sistem almayı planlıyorum 4500-4900 ama sistemi kendim yaptığımda veya hazır sistemleri özelleştirdiğimde yine de bir şekilde bendeki paranın üstüne çıkıyor ve gördüm ki siz sistem hazırlayınca ise bu sistemler biraz daha ucuz oluyor ve hemen tükeniyor.Yeni sistemi ne zaman çıkartmayı planlıyorsunuz diye sormak istedim ve sistemde neler olucak diye sormak istedim
Markalarla anlaşma yapıyorlar dostum. O sistemden 1 değil 500 tane alıyor örneğin. Marka da o kadar alınca tabi ki fiyatı düşürüyor.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,419
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Selamun aleyküm
Adam daha bilemez.Hala düşünüyordur.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,183
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
bilmem bencem p1 sistemi alsın şimdi ilerde çok fena fırlayabilir fiyatlar

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,419
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,183
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
bilmem alışkanlık :D

Burhvn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Burhan Gerçek
abd daralma yaşıcak bro ekonomisi çok kötü olacak her yerde diyorlar dolarda o yüzden fırlayacak olanda ona olacak bencem

İşte bunlar olur her şey yerine oturur. Bu durumdan zarar gören şirketler ise elindeki malları eritmeye çalışabilirler veya batmamak için karsız satış yapabilirler. Bende diyorum ki 10 ay sonra şöyle her şey tüm dengeler bir yerine oturur.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,183
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
İşte bunlar olur her şey yerine oturur. Bu durumdan zarar gören şirketler ise elindeki malları eritmeye çalışabilirler veya batmamak için karsız satış yapabilirler. Bende diyorum ki 10 ay sonra şöyle her şey tüm dengeler bir yerine oturur.
olabilir fakat ben öyle bir şey olacağını düşünmüyorum :/ abd daha toparlayamaz bencem kendini şimdiden 200bin kişiyi gözden çıkardı

Top Bottom