Yeni sistem toplamayı ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz ve sistem parçalarını nasıl ayarlamayı planlıyorsunuz

ARSLAN

80+
Reaksiyon skoru
14
Selamun aleyküm
Ben güzel bir sistem almayı planlıyorum 4500-4900 ama sistemi kendim yaptığımda veya hazır sistemleri özelleştirdiğimde yine de bir şekilde bendeki paranın üstüne çıkıyor ve gördüm ki siz sistem hazırlayınca ise bu sistemler biraz daha ucuz oluyor ve hemen tükeniyor.Yeni sistemi ne zaman çıkartmayı planlıyorsunuz diye sormak istedim ve sistemde neler olucak diye sormak istedim
Bu sorumu galiba bir tek Abdullah Hacıgül siz cevaplayabilirsiniz

Dolar gün geçtikçe değeri artıyor toplamak da bi o kadar da zorlaşıyor Allah yardımcısı olsun herkesin.

Hocam çünkü onlar toptan bir şekilde toplatıyor.Birçok kişi alacağı için ucuza geliyor.
Bu devirde PC alma derim 10 ay sonra al derim.
Neden diye sorucak olursan AMD 4. Nesil işlemcilerini çıkarcak bu demek oluyorki AMD diğer nesil işlemcilerinin fiyatları düşecek
ve AMD RX 5000 serisininde mutlaka fiyatı düşecektir.

aga bencem şimdi al çünkü vatandan pc almıştım 3hafta önce imzamdaki sistem 4600dü şimdi 5400 oldu bencem şimdi al hızlıca yoksa ilerde dolar artıcak abd daralma yaşıcak onuda bize yaşatıcak dolar fırlıcak olanda sana olacak bencem

aga bencem şimdi al çünkü vatandan pc almıştım 3hafta önce imzamdaki sistem 4600dü şimdi 5400 oldu bencem şimdi al hızlıca yoksa ilerde dolar artıcak abd daralma yaşıcak onuda bize yaşatıcak dolar fırlıcak olanda sana olacak bencem

Saçmalama şimdi alırsa fiyatlar çok pahalı kazık yer. 10 ay sonra 5000 TL ye şimdikine nazaran çok daha iyi şeyler alır.

abd daralma yaşıcak bro ekonomisi çok kötü olucak her yerde diyorlar dolarda o yüzden fırlıcak olanda ona olcak bencem

Selamun aleyküm
Ben güzel bir sistem almayı planlıyorum 4500-4900 ama sistemi kendim yaptığımda veya hazır sistemleri özelleştirdiğimde yine de bir şekilde bendeki paranın üstüne çıkıyor ve gördüm ki siz sistem hazırlayınca ise bu sistemler biraz daha ucuz oluyor ve hemen tükeniyor.Yeni sistemi ne zaman çıkartmayı planlıyorsunuz diye sormak istedim ve sistemde neler olucak diye sormak istedim
Markalarla anlaşma yapıyorlar dostum. O sistemden 1 değil 500 tane alıyor örneğin. Marka da o kadar alınca tabi ki fiyatı düşürüyor.

Selamun aleyküm
Adam daha bilemez.Hala düşünüyordur.

bilmem bencem p1 sistemi alsın şimdi ilerde çok fena fırlayabilir fiyatlar

abd daralma yaşıcak bro ekonomisi çok kötü olacak her yerde diyorlar dolarda o yüzden fırlayacak olanda ona olacak bencem

İşte bunlar olur her şey yerine oturur. Bu durumdan zarar gören şirketler ise elindeki malları eritmeye çalışabilirler veya batmamak için karsız satış yapabilirler. Bende diyorum ki 10 ay sonra şöyle her şey tüm dengeler bir yerine oturur.

İşte bunlar olur her şey yerine oturur. Bu durumdan zarar gören şirketler ise elindeki malları eritmeye çalışabilirler veya batmamak için karsız satış yapabilirler. Bende diyorum ki 10 ay sonra şöyle her şey tüm dengeler bir yerine oturur.
olabilir fakat ben öyle bir şey olacağını düşünmüyorum :/ abd daha toparlayamaz bencem kendini şimdiden 200bin kişiyi gözden çıkardı

Geri