Neler Yeni

Yeni sistem toplayacağım, 4070ti/3090-3090ti +R-R7/5800x3d ve sonrası

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Arkadaşlar öncelikle merhaba, herkese iyi forumlar dilerim.
Yaklaşık 45 kadar bir bütçe ile sistem toplamayı planlıyorum. Uzun zamandır uzak kaldım ve teknoloji almış başını gitmiş. 2018 yılında topladığım , i7-7700K + 1070 evga ekran kartı , Asus rog maximus IX hero anakartlı bir sistem kullanıyorum.
Şimdi ise başlıkta belirttiğim kartlardan birini ve R7/5800x3d işlemciyi birlikte deneyimlemek istiyorum. Fikirleriniz nelerdir? Bu kombinasyon için ram ve anakart seçimi konusunda yardımcı olur musunuz ek olarak... Ayrıca merak ettiğim bir şey daha var sizde rtx 4000 serisi yeniden indirime girer mi yakin zamanda :)
Teşekkürler.
Size tavsiyem o bütçeyle DDR5 bir sistem dizmeniz olacaktır. 5800x3D biraz ölü yatırım olur o bütçeyle. RTX serisi olarak 4000 serisi altında almayın derim. Daha ileriye dönük olur sizin için.

Jaduva

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Güray Akkuş
Bekliyorum kombinasyonu 😊

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Ben sana akşam bir düzenek hazırlayayım kardeşim bakalım ne çıkacağım tahminen güzel bişey çıkar
Gel lan vs ye

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Gel lan vs ye

Savaş mı açıyorsun bana 😂

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Gel lan vs ye

Bazı web siteleri akakçeden daha uygun fiyata aynı ürünü satıyor. Buna itopya dahil. Bence akakce linklerine bakarken itopya ve diğer sitelere bakmanızı ve sitelerin cashback olayına göre link atmanızı öneririm. Kürşata vs demeyecektiniz 😂

Ayrıca bazı ürünler vatanda gece sepet indirimli daha uyguna geliyor

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Bazı web siteleri akakçeden daha uygun fiyata aynı ürünü satıyor. Buna itopya dahil. Bence akakce linklerine bakarken itopya ve diğer sitelere bakmanızı ve sitelerin cashback olayına göre link atmanızı öneririm. Kürşata vs demeyecektiniz 😂

Ayrıca bazı ürünler vatanda gece sepet indirimli daha uyguna geliyor
Derim aga ben f/p ciyim o kaliteci kim kazanacak acep o.O2
Mesaj otomatik birleştirildi:

İTOPYA da yok şu an akakçeye bakmadan önce google da alışveriş bölümüne yazıyom orada çıkıyo itopya fln da, çıkmasada itopya da bir şey olsa bilirim

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Derim aga ben f/p ciyim o kaliteci kim kazanacak acep o.O2
Mesaj otomatik birleştirildi:

İTOPYA da yok şu an akakçeye bakmadan önce google da alışveriş bölümüne yazıyom orada çıkıyo itopya fln da, çıkmasada itopya da bir şey olsa bilirim
Belki 4080 li sistem kurarız zorlarsak 🤔 bakalım 4070ti garanti kaliteli parçalar ile kurarız da 4080 için denicem bakalım @M.A.Y. sevgiler selamlar hayırlı cumalar babam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,163
Üyeler
160,956
Son üye
neo.demir
Top Bottom