Yeni Sistem Topluyorum - Öneri

daampf

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
80000
Merhabalar. MSI ekosisteminde beyaz bir sistem toplayacağım. kasa ve bileşenleri az buçuk kafamda oturdu ancak son bir fikir almak adına bir konu başlatmak istedim.

sistem sırasıyla;
IntelCore Ultra 7 Processor 265K
MSI VGA Geforce Rtx 5060 TI 16G Gamıng Trio Oc White
MSI MAG Pano 100R PZ White ATX
MSI PSU MAG A850GL PCIE5 WHITE 850W 80+ GOLD
MSI MAG CoreLiquid A13 360mm CPU Beyaz
MSI Z890 Gaming Plus Wifi Siyah (9200mhz) - sadece bu parça siyah, fiyatına göre çok iyi bir anakart gibi?
MSI MPG EZ120 ARGB 120mm PWM Beyaz Üçlü Kasa Fanı
CORSAIR Vengeance RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz DDR5

anakarta muadil olarak Asus ROG Strix B860-A Gaming WiFi düşündüm beyaz olduğu için ancak msi ekosisteminden de çıkmak istemedim.

fikir ve görüşlerinizi merak ediyorum. eklemek istediğiniz bir şey varsa bekliyorum^^

not: işlemciyi ultra 7 265k olarak kullanacağım. ryzen 7 7800x3d düşünmüyorum.

Merhabalar. MSI ekosisteminde beyaz bir sistem toplayacağım. kasa ve bileşenleri az buçuk kafamda oturdu ancak son bir fikir almak adına bir konu başlatmak istedim.

sistem sırasıyla;
IntelCore Ultra 7 Processor 265K
MSI VGA Geforce Rtx 5060 TI 16G Gamıng Trio Oc White
MSI MAG Pano 100R PZ White ATX
MSI PSU MAG A850GL PCIE5 WHITE 850W 80+ GOLD
MSI MAG CoreLiquid A13 360mm CPU Beyaz
MSI Z890 Gaming Plus Wifi Siyah (9200mhz) - sadece bu parça siyah, fiyatına göre çok iyi bir anakart gibi?
MSI MPG EZ120 ARGB 120mm PWM Beyaz Üçlü Kasa Fanı
CORSAIR Vengeance RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz DDR5

anakarta muadil olarak Asus ROG Strix B860-A Gaming WiFi düşündüm beyaz olduğu için ancak msi ekosisteminden de çıkmak istemedim.

fikir ve görüşlerinizi merak ediyorum. eklemek istediğiniz bir şey varsa bekliyorum^^

not: işlemciyi ultra 7 265k olarak kullanacağım. ryzen 7 7800x3d düşünmüyorum.
Amaç oyunsa işlemciden veya başka bileşenlerden kısıp 5070 al bu fiyatlara 5060Ti saçma olmuş.

yorumunuz için teşekkür ederim. hayır, ağır oyunlarla pek bir işim yok temel amaç oyun değil. peki ekran kartı harici ekleyeceğiniz bir şey var mı:?
Onun dışında ekleyebileceğim tek şey marka takıntısının sistemin fiyatını gereksiz fazla arttırdığı olur, çoğunluk en F/P parçaları seçerek sistemi daha ucuz ya da daha performanslı yapmak ister, bunun bilincinde olarak sistemi alıyorsanız sorun yok.

Onun dışında ekleyebileceğim tek şey marka takıntısının sistemin fiyatını gereksiz fazla arttırdığı olur, çoğunluk en F/P parçaları seçerek sistemi daha ucuz ya da daha performanslı yapmak ister, bunun bilincinde olarak sistemi alıyorsanız sorun yok.
elbette haklısınız, farklı markalardan ortaya bir kasa çıkarmaya kalkarsak şayet yaklaşık 5-10k arası daha uyguna gelebilir tahminen ama kullandığım msi parçaları da aslında f/p bandında ürünler ve evet bilincindeyim, biraz da gözüme hoş görünsün derdim^^ peki anakart hakkında ne düşünüyorsunuz? ve sistem genel itibariyle potansiyeline yakın performans çıkarır mı sizce?

elbette haklısınız, farklı markalardan ortaya bir kasa çıkarmaya kalkarsak şayet yaklaşık 5-10k arası daha uyguna gelebilir tahminen ama kullandığım msi parçaları da aslında f/p bandında ürünler ve evet bilincindeyim, biraz da gözüme hoş görünsün derdim^^ peki anakart hakkında ne düşünüyorsunuz? ve sistem genel itibariyle potansiyeline yakın performans çıkarır mı sizce?
Beyaz temalı anakart isterseniz buna da bakabilirsiniz zaten birkaç ufak detay hariç seçtiğiniz anakartla aynı yapıda. Seçtiğiniz de iyi, göze batan bir uyumsuzluk göremedim.
https://www.akakce.com/anakart/en-u...-intel-lga1851-ddr5-atx-fiyati,795692467.html

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,268
Üyeler
183,407
Son üye
Mernogz
Geri