- Konu Sahibi Konu Sahibi
Göz Önünde Bulunduracağım Teşekkürlerrr.Üst bütçelere çok bilgim yok ama en azından 2tb alın. Onun dışında SSD marka modeli güzel aynısının 2tb hali var.
DÜZELTME: MODEL İYİ DEĞİL MARKA İYİ.
Göz Önünde Bulunduracağım Teşekkürlerrr.Üst bütçelere çok bilgim yok ama en azından 2tb alın. Onun dışında SSD marka modeli güzel aynısının 2tb hali var.
DÜZELTME: MODEL İYİ DEĞİL MARKA İYİ.
O kasayı almayın o kasa tamamen kapalı parçalar o kasanın içinde nefes alamaz...öneriniz nedir acaba parça parça paylaşabilirmisiniz benim ile <3
Post automatically merged:
psu modelini tam olarak paylaşmamış satıcı benimde içime sinmiyor büyük ihtimalle psusuz sipariş edeceğim kasayı. ( görüşünüzde etkili oldu bu duruma)
aklımda 850W +80 gold highpower in psu var.
Sizin Psu öneriniz varmıdır.
o high power kaliteli onu al daha iyi cougarda öyle pek bir kalitesi yoköneriniz nedir acaba parça parça paylaşabilirmisiniz benim ile <3
Post automatically merged:
psu modelini tam olarak paylaşmamış satıcı benimde içime sinmiyor büyük ihtimalle psusuz sipariş edeceğim kasayı. ( görüşünüzde etkili oldu bu duruma)
aklımda 850W +80 gold highpower in psu var.
Sizin Psu öneriniz varmıdır.
O kasayı almayın o kasa tamamen kapalı parçalar o kasanın içinde nefes alamaz...
Net söyliyim hocam 9 tane fanı olursa olsun tamamen kapalı bir kasa normal kasalara göre hava akışı anlamında kötü olacaktır...
izlemediyseniz izlemenizi öneririm.
fanlar ile gerekli hava akışı sağlıyacağımı düşünüyorum, bulunduğum odanın koşullarıda gayet uygun.
hayır sen şu detayı bilmiyorsun diyorsanız kasa ile alakalı dinlemeye hazırım.
yeniden araştıracağım dostum teşekkürler görüşün için.Net söyliyim hocam 9 tane fanı olursa olsun tamamen kapalı bir kasa normal kasalara göre hava akışı anlamında kötü olacaktır...
tamamen kapalı bir kasa değil fanların bağlı olduğu yerlerde hava kanalları mevcut yani fanlar önde olacağına yan tarafda konumlandırılmış hava akışında bir sıkıntı olmazNet söyliyim hocam 9 tane fanı olursa olsun tamamen kapalı bir kasa normal kasalara göre hava akışı anlamında kötü olacaktır...