Çözüldü✓ Yeni Sistem Topluyorum.

öneriniz nedir acaba parça parça paylaşabilirmisiniz benim ile <3
Post automatically merged:

psu modelini tam olarak paylaşmamış satıcı benimde içime sinmiyor büyük ihtimalle psusuz sipariş edeceğim kasayı. ( görüşünüzde etkili oldu bu duruma)

aklımda 850W +80 gold highpower in psu var.

Sizin Psu öneriniz varmıdır.
O kasayı almayın o kasa tamamen kapalı parçalar o kasanın içinde nefes alamaz...

öneriniz nedir acaba parça parça paylaşabilirmisiniz benim ile <3
Post automatically merged:

psu modelini tam olarak paylaşmamış satıcı benimde içime sinmiyor büyük ihtimalle psusuz sipariş edeceğim kasayı. ( görüşünüzde etkili oldu bu duruma)

aklımda 850W +80 gold highpower in psu var.

Sizin Psu öneriniz varmıdır.
o high power kaliteli onu al daha iyi cougarda öyle pek bir kalitesi yok

• Beğen
Reaksiyonlar: Eber
O kasayı almayın o kasa tamamen kapalı parçalar o kasanın içinde nefes alamaz...

izlemediyseniz izlemenizi öneririm.
fanlar ile gerekli hava akışı sağlıyacağımı düşünüyorum, bulunduğum odanın koşullarıda gayet uygun.

hayır sen şu detayı bilmiyorsun diyorsanız kasa ile alakalı dinlemeye hazırım.

izlemediyseniz izlemenizi öneririm.
fanlar ile gerekli hava akışı sağlıyacağımı düşünüyorum, bulunduğum odanın koşullarıda gayet uygun.

hayır sen şu detayı bilmiyorsun diyorsanız kasa ile alakalı dinlemeye hazırım.
Net söyliyim hocam 9 tane fanı olursa olsun tamamen kapalı bir kasa normal kasalara göre hava akışı anlamında kötü olacaktır...

Net söyliyim hocam 9 tane fanı olursa olsun tamamen kapalı bir kasa normal kasalara göre hava akışı anlamında kötü olacaktır...
tamamen kapalı bir kasa değil fanların bağlı olduğu yerlerde hava kanalları mevcut yani fanlar önde olacağına yan tarafda konumlandırılmış hava akışında bir sıkıntı olmaz

• Beğen
Reaksiyonlar: Eber
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,165
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri