Yeni sistemde klavye ara sıra rastgele tuşa basılı kalıyor

ayranli_tuz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
480
ben dokunmuyorum ya da bas çek yapıyorum dddddddddd gibi basılı kalıyor mesela eski rx580 sistemde yapmıyordu bunu
klavye: rampage hydra r6 plus
neden kaynaklanıyor olabilir
sistem: 9070 xt 9700x b850 tomahawk 2x16 xpg lancer

ben dokunmuyorum ya da bas çek yapıyorum dddddddddd gibi basılı kalıyor mesela eski rx580 sistemde yapmıyordu bunu
klavye: rampage hydra r6 plus
neden kaynaklanıyor olabilir
sistem: 9070 xt 9700x b850 tomahawk 2x16 xpg lancer
FN+Q yapın olmaz ise driver varsa kaldırın yoksa indirin.

Klavyen bozulmus sekerim, sen basmasan da switch takılı kalıyor veya kendi basıyor. Garantisi varsa yolla zaten sıkıntılı bir model.

Klavyen bozulmus sekerim, sen basmasan da switch takılı kalıyor veya kendi basıyor. Garantisi varsa yolla zaten sıkıntılı bir model.
önceki bilgisayarda kalmıyordu daha 4-5 gün oldu değiştireli birkaç gündüüüüüüüüüüüür yeni bilgisayarı arıyordum zaten bir daha oldu bak

önceki bilgisayarda kalmıyordu daha 4-5 gün oldu değiştireli birkaç gündüüüüüüüüüüüür yeni bilgisayarı arıyordum zaten bir daha oldu bak
Şansına denk gelmiştir, böyle şeyler pc değiştirdiğinde olunca kafa karıştırıcı oluyor. Emin olmak istersen arkadaşının pcsine falan tak dene.

klavyeye bütçem yok şu an 2-3 ay sabretmem lazım bilgisayarın taksiti az oldu birikmiş paradan harcamak istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

inşallah klavye bozulmuştur diğer yerden kaynaklı çıkmaz :d

sabah eski 2 klavyemi de test ettim onlarda olmadı yeni klavyede hem basılı kalma hem ara sıra algılamama var bozulmuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yeni dediğim 4.5 senelik eski dediğim 12 senelik 6-7 senelik njkldjglkjdlkgf

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,408
Üyeler
185,265
Son üye
furkanturan1234
Geri