oyun takiliyomesela valo oynuyorum 1 saat falan ve 1 -2 kere fps drop yiyom rtx 5060 i5 14400f drr5 32 gb ram
Drop neden olur , ısıdan olur.mesela valo oynuyorum 1 saat falan ve 1 -2 kere fps drop yiyom rtx 5060 i5 14400f drr5 32 gb ram
isida yokki abi 65 derece cpu 60 derece gpuDrop neden olur , ısıdan olur.
Driverlarının hepsi tam mı? Bazen anakart ram uyumsuzluğundan da öyle sıkıntılar yaşanabiliyor.isida yokki abi 65 derece cpu 60 derece gpu
Nasi uyumlu mu? uyumlu deyilmi diye baka bilirim?Driverlarının hepsi tam mı? Bazen anakart ram uyumsuzluğundan da öyle sıkıntılar yaşanabiliyor.
Asus prime H610M - kDriverlarının hepsi tam mı? Bazen anakart ram uyumsuzluğundan da öyle sıkıntılar yaşanabiliyor.
Driverlarının hepsi tam mı? Bazen anakart ram uyumsuzluğundan da öyle sıkıntılar yaşanabiliyor.
Sen Nvidia APP i kurup driver güncelledin mi?Nasi uyumlu mu? uyumlu deyilmi diye baka bilirim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Asus prime H610M - k
tabii kiSen Nvidia APP i kurup driver güncelledin mi?
Mesela az once 1 saat mc oynadim 1 kere ekran takilma oldu anlik 300 fps veryo hic dusmuyo normaldeSen Nvidia APP i kurup driver güncelledin mi?
Intel XMP açık mı BİOS ta?tabii ki
Mesela az once 1 saat mc oynadim 1 kere ekran takilma oldu anlik 300 fps veryo hic dusmuyo normalde
Oyle bisi kurcalamadim pcyi 3 gundur aldim tek actigim secure bot valorant icinIntel XMP açık mı BİOS ta?
Pcye zarar vermez demiIntel XMP açık mı BİOS ta?
Yok Ram özelliği aslında. Ram inde İNTEL XMP özelliğini açarsan hem belki dropların önüne geçersin , hem de ram in freknasını artırarak daha yüksek FPS alırsın.Oyle bisi kurcalamadim pcyi 3 gundur aldim tek actigim secure bot valorant icin
Pcye zarar vermez demi