Neler Yeni

Yeni sistemde yeniden başlatma hatası

qenes1201

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes Yıldız
Selamlar,

Hocam kullandığim bilgisayarda anakart ram ve işlemciyi yenileme kararı aldım. Yeni anakartım Asus B550m K Argb model. İşlemcim Ryzen5 5600, Ramlerim Gskill Ripjaws ddr4 4000mhz.

Bu yeni parçaları taktıktan sonra diski biçimlendirip sıfırdan bi format ve bios güncellemesi yaptım. Driverlerımı my asus üzerinden tam ve eksiksiz güncelledim, ekrak kartı driverımı da güncelledim. Psu 650w, Ekran kartım rog strix 2060. Onceki anakartta sorun yoktu. Buna geçtim pc boştaykende oyundaykende fark etmez ansızın kendine reset atıyor. Oyundayken daha sık oluyor. İslemci sıcaklıği boşta 28, oyunda 35 40 derece civarı. Gpu sıcaklığı oyunda 60 derece bandında. Biostan D.O.C.P. açık, Ez OC asus optimal seçeneği kapalı yani normal modda.

Ramler anakart Datasında yüzde yüz uyumku olarak görüüyor diye gidip yeni Gskill Trident Z b die cl18 ddr4 4000mhz yüzde yüz uyumlu test edilmiş ramleri aldım. Eskilerde elimde kaldı 24 ay garantili. 4 format, 5 bios güncellemesi yaptım. Windows oto yeniden başlatmayı kapattım olmadı.

Anakart ve islemciyi garantiye vereyim mi napayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,547
Üyeler
171,939
Son üye
neon hacks
Top Bottom