Neler Yeni

Yeni Sisteme Eski Ekran Kartı

toros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Erkan Yiğit Toros
2 hafta önce da-2 sistem elime ulaşmıştı fakat Abdullah abi'nin dediği ekran kartı bios güncellemesini yaptıktan sonra ekran gitti bende ekran kartını itopyaya gönderdim 1 haftadır itopyada neyse asıl konuma geçeyim ben eski bilgisayarımda ki GT 630 ekran kartımı da-2 sisteme taksam olur mu ? Sonuçta biri AMD biri Nvidia sıkıntı olur mu? Şimdiden teşekkürler.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Evet, olur. Marka ile bir ilgisi yok, takınca çalışır ve idarten kullanabilirsin.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Sıkıntı olmaz ama önceki Driveri silmeniz lazım.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Sıkıntı olmaz ama önceki Driveri silmeniz lazım.
O çok önemli değil. İkisi birbirinin yüklü olduğunu bilmiyor. Ekran kartı yine AMD olsa ancak o zaman sorun çıkabilirdi.

toros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Erkan Yiğit Toros
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O çok önemli değil. İkisi birbirinin yüklü olduğunu bilmiyor. Ekran kartı yine AMD olsa ancak o zaman sorun çıkabilirdi.
Bide abi benim yeni ekran kartım gelince ne yapmam gerek eski bios güncellemeleri silinmiş olur deme bişey yapmama gerek kalmaz sadece driver güncellemesi

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Bide abi benim yeni ekran kartım gelince ne yapmam gerek eski bios güncellemeleri silinmiş olur deme bişey yapmama gerek kalmaz sadece driver güncellemesi
Eğer adamlar ürün değişimi yaptılarsa veya tamir olarak BIOS'u yeniden yazdılarsa büyük bir ihtimalle gitmiştir.

toros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Erkan Yiğit Toros
Eğer adamlar ürün değişimi yaptılarsa veya tamir olarak BIOS'u yeniden yazdılarsa büyük bir ihtimalle gitmiştir.
Tamam abi o zaman gelince sadece driver yükleyeceğim onun dışında eski ekran kartını taktiktan sonra sadece GT 630 driveri yükleyip kullanabilirim değil mi

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Tamam abi o zaman gelince sadece driver yükleyeceğim onun dışında eski ekran kartını taktiktan sonra sadece GT 630 driveri yükleyip kullanabilirim değil mi
Evet, aynen öyle yapacaksın.

toros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Erkan Yiğit Toros
Evet, aynen öyle yapacaksın.
Çok soru sordum ama abi bir sorum daha olacak ben eski monitörüm de oynamak istemiyorum yeni monitör de oynamak için dönüştürücü almalı mıyım ama gerekli olacağını da düşünmüyorum çünkü en geç 2 haftada gelir diye düşünüyorum ekran kartı sence 2 hafta için dönüştürücüye para verilir mi

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Çok soru sordum ama abi bir sorum daha olacak ben eski monitörüm de oynamak istemiyorum yeni monitör de oynamak için dönüştürücü almalı mıyım ama gerekli olacağını da düşünmüyorum çünkü en geç 2 haftada gelir diye düşünüyorum ekran kartı sence 2 hafta için dönüştürücüye para verilir mi
İyi de yeni monitörün marka modeli nedir?

toros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Erkan Yiğit Toros
Dostum o monitörde HDMI ve DisplayPort var. Sendeki ekran kartında HDMI veya DisplayPort varsa takabilirsin.
Hayır biliyorum RX 5600 XT gelince zaten kullanacağım şuan ekran kartı itopyada olduğu için eski ekran kartımi takacağım için dönüştürücü diyorum

Top Bottom