hocam şuan sipariş versek sizce 250 kişide olur muyuz?Zaten 250 deyiz çünkü 250 adet satıldı duyurusu yapılmadı
hocam şuan sipariş versek sizce 250 kişide olur muyuz?Zaten 250 deyiz çünkü 250 adet satıldı duyurusu yapılmadı
250 adet satıldı yazmadığına göre olursun kanımca youtube dan bak bi kontrol ethocam şuan sipariş versek sizce 250 kişide olur muyuz?
Game powerin 27 inç olanı alAnakart ve kasa konusunda daha iyi olabilirdi denilmiş. Kasaya +1000 tl ekleyerek bu ikisini nasıl daha iyileştirebilirim? Bir de sisteme 1500 tl civarında monitör eklemeyi düşüniyorum bir öneriniz var mıdır?
ekran olarak 24G2U almanı tavsiye ederim hem freesync de kullanırsın.kasa için bence b450 tomahawk max ve cooler master mb520 seçebilirsin bence kasanın hem havaalışı iyidir hem de 650w 80+ psu geleceğe yönelik olur.Anakart ve kasa konusunda daha iyi olabilirdi denilmiş. Kasaya +1000 tl ekleyerek bu ikisini nasıl daha iyileştirebilirim? Bir de sisteme 1500 tl civarında monitör eklemeyi düşüniyorum bir öneriniz var mıdır?
Aslında canlı sayaç gibi bir şekilde kaçar adet satıldığı gösterilebilirmişValla brolarım hiç şaşırmadım çok büyük emek harcayarak yapıyorum bunun en büyük şahidi de sizsiniz, Böyle güzel bir emeği böyle güzel insanlara sununca böyle sonuçlar ortaya çıkıyor. İyiki varsınız varolun.
4.5k bütçemi aşıyor maalesef [emoji1787] ryzen 5 1600 af rx 580 8gb devam.Valla brolarım hiç şaşırmadım çok büyük emek harcayarak yapıyorum bunun en büyük şahidi de sizsiniz, Böyle güzel bir emeği böyle güzel insanlara sununca böyle sonuçlar ortaya çıkıyor. İyiki varsınız varolun.