Yakup.
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
Render yapmıcaksa gerek yok.Daha hızlı?
Render yapmıcaksa gerek yok.Daha hızlı?
önümüzdeki dönemde oyun için M.2. şart bile olabilir, ani sahne geçişlerinde çok iyi oluyor.Render yapmıcaksa M2 SSD e gerek yok. Arkadaş sadece Windows 10 kuracakmış.
ben oyle ucmali kacmali oyunlar oynamiyorumönümüzdeki dönemde oyun için M.2. şart bile olabilir, ani sahne geçişlerinde çok iyi oluyor.
Örnek: PS5 e bir oyun gelecekti seri bir şekilde portaldan başka bir dünyaya geçiliyordu M.2. SSD orada çok işe yarıyor
olmasa bile ileride lazım olur, ha ama bütçeyi zorlamaya gerek yok zaten şu an. İleride halledilirben oyle ucmali kacmali oyunlar oynamiyorum
evet gerekirse alinir sonra ve takilir bence deolmasa bile ileride lazım olur, ha ama bütçeyi zorlamaya gerek yok zaten şu an. İleride halledilir
bakalim geldigi an alacagim gecen gaming x modeli geldi pahali die almadimArkadaşa geçen ay gaming gecesinden 3200'e almıştık RX 5700 XT, şanslıysan yakalarsın öyle bir fiyat.
İyi yapmışsın, Sapphire Pulse düşerse çok düşer.bakalim geldigi an alacagim gecen gaming x modeli geldi pahali die almadim
sapphire in de sogutmasi iyi dimiİyi yapmışsın, Sapphire Pulse düşerse çok düşer.
İyidir, ben Pulse RX 5600 XT kullanıyorum. 65 derece gördüm en fazla.sapphire in de sogutmasi iyi dimi
peki senin driver problemin var miİyidir, ben Pulse RX 5600 XT kullanıyorum. 65 derece gördüm en fazla.
Hayır, driver veya ısınma sorunu ile karşılaşmadım şu ana kadar.peki senin driver problemin var mi