Neler Yeni

Yeni Sistemimde İlk Günden Windows'u Etkinleştirin Yazısı

Aaahmt

80+ Silver
Hocam bilmiyorum ben o sitelere bakmadim ama yorumlar çok önemli ve forumlardaki kullanıcılara bakın. İçinizde şüphe bırakmayan birinden alın
Hocam sanki çok zor bir olay gibi kimsenin adam akıllı bir yorumu yok. Retail mi, oem key mi artıları eksileri fiyat farkı nedir diye iki konu açtım cevabımı alamadım ya

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Hocam sanki çok zor bir olay gibi kimsenin adam akıllı bir yorumu yok. Retail mi, oem key mi artıları eksileri fiyat farkı nedir diye iki konu açtım cevabımı alamadım ya
Retail ve oem key farkını bende çok araştırdım ama adam akıllı birsey bulamadım. Çoğu kişide oem almıştı e alayım gitsin bari ne olacak dedim oem aldım. Sadece tek bildiğim oem key anakarta gömülüyor tek bir bilgisayarda kullanılıyor. Retail ise çoklu kullanımı vsr diye biliyordum. Benim aldığım sitede windows 10 home oem 80 tl iken retail olanı 60 tl idi. Retail alanda var oem alanda var ikisinde de sorun çıkmamış benim gördüğüm kişilerde. Ama yinede bir googleda arat technopatin forumlarında galiba biri detaylı anlatmisti

Aaahmt

80+ Silver
Retail ve oem key farkını bende çok araştırdım ama adam akıllı birsey bulamadım. Çoğu kişide oem almıştı e alayım gitsin bari ne olacak dedim oem aldım. Sadece tek bildiğim oem key anakarta gömülüyor tek bir bilgisayarda kullanılıyor. Retail ise çoklu kullanımı vsr diye biliyordum. Benim aldığım sitede windows 10 home oem 80 TL iken retail olanı 60 TL idi. Retail alanda var oem alanda var ikisinde de sorun çıkmamış benim gördüğüm kişilerde. Ama yinede bir googleda arat technopatin forumlarında galiba biri detaylı anlatmisti
oem alayım o zaman bir kere ya sonra uğraşmayalım fakat 90TL :(

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Top Bottom