Merhaba Donanım arşivi üyeleri ben harun 32 yaşındayım ve oyun oynamayı çok seven biriyim. Ve Youtube Donanım arşivi taraftarıyım diyebilirim. İzlemediğim videonuz yok,Sorunum Şöyle,
Öncelikle 1 haftalık sistem bilgilerimi atayım
NVİDİA denetim masası ayarlarım bu şekilde ve en son sürüm yüklü.
oyun içi sistem performansı değerleri bu şekilde ben neyi yalnış yaptım her şey ultrada fakat ekran kartı kullanımı %85 geçmiyor Donanım arşiv videolarının nerdeyse hepsinde darboğaz yok ve kullanım oranı %95 üzerinde . Ve farkettimde işlemci bazı çekirdeklerde yük fazla bazıları %6 larda bana yardımcı olabilecek birileri varmı Allah peygamber aşkına 1 haftalık sistem çözüm bulamazsam satacağım zarar edeceğim. Uzak masaüstü verebilirim.
DC: HıchKIRIK#2602
Öncelikle 1 haftalık sistem bilgilerimi atayım
AMD Ryzen 7 3700X 3.60GHz 36MB Soket AM4
Asus Prime B450M-K II DDR4 4400(OC)MHz mATX Anakart
PNY XLR8 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Ram
Asus TUF GeForce RTX 3060 OC 12GB GDDR6 192Bit DX12
Xpg SX8100 ASX8100NP-512GT-C 512GB 3500/2400MB/ SSD
Cooler Master MasterBox TD500 Mesh 750W 80+ Bronze ARGB KASA
Cougar AQUA 360 Li Rgb 3xFan Sıvı Cpu Soğutucusu CGR-AQUA 360
Envanterim bu şekilde arkadaşlar ve oynamayı sevdiğim tek oyun COD WARZONE. Bu sistemi alıp düşük ayarlardada oynamam . Yüksek ayarlardada bana sıkıntı çıkarmıyor fakat ben evhamlı bir adamım 17 bin TL bir sisteme verdiysem kusursuz olmasada kusursuza yakın olsun şimdi oyunda ULTRA ayarlarda oynuyorum zaten. size Bir kaç görüntü paylaşayım.NVİDİA denetim masası ayarlarım bu şekilde ve en son sürüm yüklü.
oyun içi sistem performansı değerleri bu şekilde ben neyi yalnış yaptım her şey ultrada fakat ekran kartı kullanımı %85 geçmiyor Donanım arşiv videolarının nerdeyse hepsinde darboğaz yok ve kullanım oranı %95 üzerinde . Ve farkettimde işlemci bazı çekirdeklerde yük fazla bazıları %6 larda bana yardımcı olabilecek birileri varmı Allah peygamber aşkına 1 haftalık sistem çözüm bulamazsam satacağım zarar edeceğim. Uzak masaüstü verebilirim.
DC: HıchKIRIK#2602