Neler Yeni

Yeni sistemin kasası belli oldu(mu) ?

Hangi kasa ?

• Oy kullanan toplam üye
    25

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Maalesef Frisby gibi duruyor dikkatli bakarsanız birinde fanın ortasında logo var diğerinde altıgen plastik parçalar var ve değişik olan bir şey de var muhtemelen hiçbiri çünkü Abdullah abinin kullandığı sistedem de PSU farklı acaba incehesap ile anlaşıp onun sadece kasa olarak satılması üzerinde mi anlaşmış bilemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

PSU model olarak Corsair CV serisi o yüzden bana daha pahalı bir kasa olur gibi geliyor ve bence ryzen 3 3300x 2060'lı sistem olacak ve fiyatı 5700-6000 arası olacak gibi geliyor.
lan bende dikkatli bakınca frisby olduğunu düşünmeye başladım. Frisby iyi değil fakat demekki bir sebebi var ki frisby kasa tercih etmiş. Frisby psu kullanmamıştır ama kullanırsa çok kötü olur eleştiri yağmuruna tutulur

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
asus vento olabilir mi ?

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Gamepower gibi bir markanın kasasını ve psusunu kullanırsa rez alın başkası bu kasaları psuları kullanınca laf edenler şimdi bunlar aslında güzel psular vs. diyecekler

Alina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
540
İsim
Taha
lan bende dikkatli bakınca frisby olduğunu düşünmeye başladım. Frisby iyi değil fakat demekki bir sebebi var ki frisby kasa tercih etmiş. Frisby PSU kullanmamıştır ama kullanırsa çok kötü olur eleştiri yağmuruna tutulur
Psu frisby değildi hikaye attı

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Gamepower gibi bir markanın kasasını ve psusunu kullanırsa rez alın başkası bu kasaları psuları kullanınca laf edenler şimdi bunlar aslında güzel psular vs. diyecekler
1 gram donanım bilgisi olmayan kişiler kulaktan dolma bilgilerle dolaşıyorlar işte
Mesaj otomatik birleştirildi:

PSU frisby değildi hikaye attı
iyi bari yanık kokusu gitti :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,392
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur