Neler Yeni

Yeni ssd aldım anlamadığım şekilde fps im csgo da 60 70 ten 10 15 e düştü 20lere bile çıkmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Tuna
Yaaa kingston ssd toolbox indirdim ama no disks connected to system diyorrrr neee demekkk buuuuu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanırım o uygulamadan indirilmiyor Fireware.
Indirdiiimm ama no disk connected to system diyor cildiricammm

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
SSD takınca normale döndü mü peki, veya taktınız mı?
Evet SSD takınca Normal'e döndü ama o zamanlar bilgisayarımın billeşenleri ciddi hasar aldı.
Ekran kartı patates oldu. Batarya öldü. İşlemci yakında mefta olacak. Anakart çatladı. Sadece RAM'ler sağlam kaldı(sanırım).

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Tuna
Evet SSD takınca Normal'e döndü ama o zamanlar bilgisayarımın billeşenleri ciddi hasar aldı.
Ekran kartı patates oldu. Batarya öldü. İşlemci yakında mefta olacak. Anakart çatladı. Sadece RAM'ler sağlam kaldı(sanırım).
Ya bi bakar misin ssd systeme giris yapmamış diyor sanirim

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Kami
Tamam lütfen beklemede kalın yarin görüşeceğim lütfen gitmeyin burada olun ben sizi haberdar edeceğim lütfen gitmeyin
Mdlamfpamdpakfldpdmfp kanka güldüm akşam akşam vjapmvapmgpa
Tamam yarın sen git gel haberleri bize söyle sana yardım edicem ben bizzat

Toroslu

80+ Bronze
:D

Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Kami
Arkadaslar ağlaya ağlaya gözümde yaş kalmadi artik yarin bi bakalim bilgisayarci ne diyecek allaha emanet olun yarin sizi bilgilendirecegim
Tjapkfğalgğamgos ya niye ağlıyorsun ağlama çözümü vardır elbet. Okudum tüm yazılanları muhtemelen ekran kartından dolayıdır bu. Ekran kartına stres testi yapıp ve ısı değerlerine bakıp sonuçları söyler misin

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
bilgisayarcı bir şeyler yapmış olmasın. benim de aklıma ilk o geldi.

faceage

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Alperen
aygıt yöneticisinden ekran kartı felan bak görüyor mu, acaba ekran kartına felan mı zarar geldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Kami
Arkadaslar ağlaya ağlaya gözümde yaş kalmadi artik yarin bi bakalim bilgisayarci ne diyecek allaha emanet olun yarin sizi bilgilendirecegim
Ha birde her mahalle bilgisayarcısına götürme bilgisayarını. Arkadaşımın kafasındaki parçaları değiştirmişti bir tanesi. Neler çekti bi bilsen. Ekran kartını değiştirmiş olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,042
Üyeler
163,760
Son üye
aydogandk
Top Bottom