Neler Yeni

Yeni ssd taktım görünmüyor

Huseyinatik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Hüseyin Atik
Arkadaşlar forumdaki arkadaşların önerileriyle bugün kingston a2000 m2 ssd aldım taktım fakat bilgisayarı açtım görünmüyor aygıt yöneticudinden de baktim aygit yöneticisinde görünüyor ne yapmam lazım?

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Hocam disk yönetimini açın (Masaüstünde sol alttaki logoya sağ tıklayarak). Orada gri olarak gözükmesi lazım. Siz onu yeni birim oluşturarak görünür ve kullanılır hale getireceksiniz. Şuan test çözüyorum. PC' de olsaydım detaylı anlatırdım.

Egemen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Egemen
Arkadaşlar forumdaki arkadaşların önerileriyle bugün kingston a2000 m2 ssd aldım taktım fakat bilgisayarı açtım görünmüyor aygıt yöneticudinden de baktim aygit yöneticisinde görünüyor ne yapmam lazım?
Yapılandırdın değilmi? Biosta gözüküyormu

Huseyinatik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Hüseyin Atik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam disk yönetimini açın (Masaüstünde sol alttaki logoya sağ tıklayarak). Orada gri olarak gözükmesi lazım. Siz onu yeni birim oluşturarak görünür ve kullanılır hale getireceksiniz. Şuan test çözüyorum. PC' de olsaydım detaylı anlatırdım.
Tamam hocam yapacağım şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yapılandırdın değilmi? Biosta gözüküyormu
Yapilandirma yapmadim biosta görünüyor yapilandirmayi nasil yapacagim?

Egemen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Egemen
Bu arkadaş anlatmış yada gir yt ye yaz izle basit zaten

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
onu disk yönetiminden ayarlaman lazım

Huseyinatik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Hüseyin Atik
hallettim kardeşimsağol fakat 500 gb olarak aldım465 gb çıktı

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,088
İsim
Lydranx
Top Bottom