Neler Yeni

Yeni SSD'ime w10 kurdum ancak kullanamıyorum

Capt.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Furkan
Merhabalar Başlıkta da belirttiğim gibi yeni ssd min içine windows 10 kurdum kurulum tamamlandıktan windowsun devam edebilmesi için yeniden başlatılması gerekiyor diyor yeniden açıldığında reboot and select proper hatası alıyorum yardımcı olabilecek var mı

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Merhabalar Başlıkta da belirttiğim gibi yeni ssd min içine windows 10 kurdum kurulum tamamlandıktan windowsun devam edebilmesi için yeniden başlatılması gerekiyor diyor yeniden açıldığında reboot and select proper hatası alıyorum yardımcı olabilecek var mı
Kurulum için seçtiğin SSD'yi bios üzerinden 1.disk haline getir.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto

Capt.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ayarları resetledim ancak yine aynı hata başka bi sıkıntı olabilir mi saatlerdir uğraşıyorum psikolojim bozuldu :D

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
ayarları resetledim ancak yine aynı hata başka bi sıkıntı olabilir mi saatlerdir uğraşıyorum psikolojim bozuldu :D
Hocam bios diski görüyorsa diskte sorun olduğunu pek sanmıyorum, Windows kurulumda bir problem olmuş olabilir. Tekrar windows kurmayı dener misin?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
Emre Zengin
Windows 8.1 kurduğumda başıma gelmişti. Tekrardan format atınca düzelmişti.

Capt.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Furkan
Hocam bios diski görüyorsa diskte sorun olduğunu pek sanmıyorum, Windows kurulumda bir problem olmuş olabilir. Tekrar windows kurmayı dener misin?
hocam önce bu ekranda en alttaki diski seçip devam ediyorum ardından böyle bi uyarı verdi. kurulum yapmak istediğim diskte w10 olduğunu söylüyor ama devam ettim kurulumu tekrarladım ve tekrardan yeniden başlattım ardından bios/legacy boot uefi only media hatası verdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows 8.1 kurduğumda başıma gelmişti. Tekrardan format atınca düzelmişti.
kaç defa tekrarladım yararı olmadı maalesef.

Ekler

• IMG-20220907-WA0002.jpg
    IMG-20220907-WA0002.jpg
    281.5 KB · Hit: 29
  • IMG-20220907-WA0003.jpg
    IMG-20220907-WA0003.jpg
    383.4 KB · Hit: 28

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
hocam önce bu ekranda en alttaki diski seçip devam ediyorum ardından böyle bi uyarı verdi. kurulum yapmak istediğim diskte w10 olduğunu söylüyor ama devam ettim kurulumu tekrarladım ve tekrardan yeniden başlattım ardından bios/legacy boot uefi only media hatası verdi

Windows'u UEFI yazdınız değil mi hocam? Ayrıca tekrar kuracaksanız üst taraftaki bölümlerin üstüne tıklayıp sil diyin.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
Emre Zengin

BİOS'tan Boot sekmesinden CSM sekmesinden Launch CSM'i devre dışı bırak. Sonra tekrar gir format ekranına. Buradan tüm birimleri sil ve yeni yazana tıkla ardından gelen boyut miktarına dokunmadan evet de ve formatı at.

Capt.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Furkan
yeniye bastıktan sonra boyutla oynamadım 2 sürücü oluşturdu devam ettim. işlemi tamamladıktan sonra yeniden başlattı ve windows kurma ekranına geri döndüm
BİOS'tan Boot sekmesinden CSM sekmesinden Launch CSM'i devre dışı bırak. Sonra tekrar gir format ekranına. Buradan tüm birimleri sil ve yeni yazana tıkla ardından gelen boyut miktarına dokunmadan evet de ve formatı at.

Top Bottom