bilgisayarımda 8gb 2400mhz cl16 ram vardı yükseltmek istedim fatklı markanın 8gb 2400mhz c16 ramini taktım ekrana görüntü bile gelmedi yeni taktığım ram i çıkardım artık eski ram ile de gelmiyo bios a falan hiç giremiyorum ne yapmalıyım acil lütfen
yerlerini değiştir dene. birde yeni aldığın ramin özellikleri diğeriyle aynı mı?bilgisayarımda 8gb 2400mhz cl16 ram vardı yükseltmek istedim fatklı markanın 8gb 2400mhz c16 ramini taktım ekrana görüntü bile gelmedi yeni taktığım ram i çıkardım artık eski ram ile de gelmiyo bios a falan hiç giremiyorum ne yapmalıyım acil lütfen
Fark ettiysen artık sadece eski rami takıncada gelmiyormuşyerlerini değiştir dene. birde yeni aldığın ramin özellikleri diğeriyle aynı mı?
Bios pilini çıkarıp 3-5 dakika bekleyin geri takın. Zaten farklı marka ram takmanız bir hataydı.bilgisayarımda 8gb 2400mhz cl16 ram vardı yükseltmek istedim fatklı markanın 8gb 2400mhz c16 ramini taktım ekrana görüntü bile gelmedi yeni taktığım ram i çıkardım artık eski ram ile de gelmiyo bios a falan hiç giremiyorum ne yapmalıyım acil lütfen
Voltaj değerine dikkat ettin mi ramlarınbilgisayarımda 8gb 2400mhz cl16 ram vardı yükseltmek istedim fatklı markanın 8gb 2400mhz c16 ramini taktım ekrana görüntü bile gelmedi yeni taktığım ram i çıkardım artık eski ram ile de gelmiyo bios a falan hiç giremiyorum ne yapmalıyım acil lütfen
Bazen çözüm basit olabilir. Kendin bu yöntemle çözmüştüm sorunu. Laf atmaya çalışma boşa en azından fikir sunuyorum.Fark ettiysen artık sadece eski rami takıncada gelmiyormuş
Voltaj değerine dikkat ettin mi ramların
evet diğeriyle hepsi aynıyerlerini değiştir dene. birde yeni aldığın ramin özellikleri diğeriyle aynı mı?
yapıyorum şu anBios pilini çıkarıp 3-5 dakika bekleyin geri takın. Zaten farklı marka ram takmanız bir hataydı.
tamam deniyorumBIOS pilini çıkarın 20 saniye kadar bekleyip tekrar takın.
çıkardım taktım ve hala görüntü yokBIOS pilini çıkarın 20 saniye kadar bekleyip tekrar takın.
çıkardım taktım ve hala görüntü yokBIOS pilini çıkarın 20 saniye kadar bekleyip tekrar takın.
olmadıyine başka ne yapmam gerekiyoBIOS pilini çıkarın 20 saniye kadar bekleyip tekrar takın.
İki ram mi taktınız yoksa sadece birini mi?evet diğeriyle hepsi aynı
Post automatically merged:
yapıyorum şu an
tamam deniyorum
çıkardım taktım ve hala görüntü yok
çıkardım taktım ve hala görüntü yok
olmadıyine başka ne yapmam gerekiyo
Tamam bazen bu kadar basit olabilirde adamın yazıdığınımı okumuyorsun yada Okudugunu mu anlamıyorsun bilmiyorum ama adam zaten bu dediğini yapmış ve yazısında belirtmiş. Kimseye laf atma çabam yok başka yerlere çekme konuyuBazen çözüm basit olabilir. Kendin bu yöntemle çözmüştüm sorunu. Laf atmaya çalışma boşa en azından fikir sunuyorum.