Neler Yeni

Yeni taşındığımız şehirdeki yaşıtlarım

ahenk'

80+ Silver
Abim sana yürüyorlar işte anlamadın mı ula burda kaç kişi tipsizim kızlar bakmıyor diye konu açıyor şükret haline :D Aslında tipsiz de değiller özgüvenleri yok :)
Buraya geldiğimden beri çok kız bana yaklaştı ama küfür falan ediyorlar hemen soğuyorum. Açıkçası bir süre kızları sadece analiz edeceğim

BMW_M4

80+ Bronze
indir.jpeg

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Buraya geldiğimden beri çok kız bana yaklaştı ama küfür falan ediyorlar hemen soğuyorum. Açıkçası bir süre kızları sadece analiz edeceğim
Bazılarıda kızlara yaklaşmaya çalışır,Seni şanslı seni:D

T.P.G.

80+ Titanium
O yaştaki kızların çoğu öyle. Küfür, cinsel ilişki vs. falan. Yani o tarz şeylerden hoşlanmıyorsan kızları da unut o okuldan. Etrafta vardır illaki sadece okuldan olmak zorunda değil.

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Küfür ediyorsa bulaşma bile

Blue

80+ Silver
En İyi Cevap
8
Öyle olmayanlar da illa ki vardır. Ama onlar da onlara baka baka onlara benzer bir süre sonra.

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Aga burada sanırsam kızlar kekolardan bıkmış. Ben buyrun falan dediğimde şaşırıyorlar.
Ne yapsınlar,Hem kibar hem yakışıklısın,Seni tatlı şey seni diyesi geliyordur kızların.

T.P.G.

80+ Titanium
F
Aga burada sanırsam kızlar kekolardan bıkmış. Ben buyrun falan dediğimde şaşırıyorlar.
Fiuuv yavrum demeleri senin bu teorini güçlendiriyor.
Normalde ''şşt yar*** naber'' denmesine alışmış olmalılar çevreden dolayı. O yüzden sessiz sedasız izle birini bulursun belki.

ahenk'

80+ Silver
Ne yapsınlar,Hem kibar hem yakışıklısın,Seni tatlı şey seni diyesi geliyordur kızların.
Pussymagnet Ariinees
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kız konusunda sorun çekeceğimi düşünmüyorum ama erkeklerden dayak yeme ihtimalim yüksek olur bu sefer de.

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Pussymagnet Ariinees
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kız konusunda sorun çekeceğimi düşünmüyorum ama erkeklerden dayak yeme ihtimalim yüksek olur bu sefer de.
O o zaten net,Ne sandın,Allah tip verdi dayağıda erkekler verir.Herşeyi de alıyorsun şanslı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,552
Üyeler
161,087
Son üye
vergi ver köle
Top Bottom