Neler Yeni

Yeni taşındığımız şehirdeki yaşıtlarım

ahM3TTTTT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,358
İsim
Ahmet Can Akgün
Wtf cümleye bak : d
Mesaj otomatik birleştirildi:

acınası bir bakış atıp ve önlerine döndüler
Kolay gelsin işin zor ama zorda olsa NORMAL insan bulabilirsin umudunu kaybetme yavrummm.

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Bende ilk zamanlar senin gibiydim. Yüz verme, rahat takıl.

majorw0w

80+ Silver
Dostlar 1-2 ay önce Balıkesir Gönen'den Tokat Erbaa'a taşındık. İlçe güzel ama insanları çok garip. Birkaç gün önce sınıf arkadaşlarımla tanıştım çok garipler. Yan masadaki kızlara "fiuvvv yavrum" vesaire dediler. O an masanın altına saklanmak istedim. Kızlar da garip. Konuşuyoruz mesela normal bir şekilde birden video atıyor "seni anan benim için doğurmuş canım" şarkısı çalıyor ve göz kırpıyor. Normalde ortalamanın üstünde bir tipim var ama buradaki kızlardan sonra keşke böyle olmasam dedim. Kızları güzel ama apta.l. 2 sene boyunca nasıl burada kalacağım hiçbir fikrim yok. Tek keyfim birkaç kişi ile basket oynamak
Abim sana yürüyorlar işte anlamadın mı ula burda kaç kişi tipsizim kızlar bakmıyor diye konu açıyor şükret haline :D Aslında tipsiz de değiller özgüvenleri yok :)

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Abim sana yürüyorlar işte anlamadın mı ula burda kaç kişi tipsizim kızlar bakmıyor diye konu açıyor şükret haline :D Aslında tipsiz de değiller özgüvenleri yok :)
Her şey tip değil, özgüvendir.

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,035
İsim
Burak
Allah sabır ve yardımcın olsun

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
16. 11. Sınıf

Pardon. Cümle devrik olduğu için ilk başta anlamadım. Affedersin dostum.

Hangi lisedesin, yaşıtlarından tokatta tanıdığım çok var, aynı lisedeyseniz şeyedelim :)

ahenk'

80+ Silver
Özgüven olmadan tip bir işe yaramaz üstelik. Şükür özgüvenim de var tipim de. Ama burada insanlar garipsiyor. Bir kızın yanına gidiyorum mesela tanışmak için hemen garipsiyor bir şey diyemiyor

Hangi lisedesin, yaşıtlarından tokatta tanıdığım çok var, aynı lisedeyseniz şeyedelim :)
Erbaadayım ben. Arkadaşa gerek yok aga

T.P.G.

80+ Titanium
Çözüm basit aga. Sevmediğin ortamda asosyal gibi görüncen. Ben öyle yapıyorum bakıyorum ortam kötü baam asosyal mod on. Yaşlar da aynı senle :D. Zor değil okulda biriyle konuşmamak/az konuşmak. Senin gibiler vardır elbet 1 kişi bile olsa yeterlidir (bence)

Top Bottom