Neler Yeni

Öneri Yeni Telefon Alacağım, Kararsızım.....

AzeTural

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Tural
Merhaba değerli forum üyeleri. İyi günler dilerim hepinize. tavsiyelerinize ihtiyacım var.

uzun süreli kullanım için yeni telefon almayı düşünüyorum. Bazı durumları göz önünde bulundurararak kararsız kaldım.
Kullanıcı olarak, kamerayı önemsemem, anı yakalasan yeter modundayım. Oyun oynamam, yapay zeka araçları ilgi alanımda değil şuan.
Kararszı kaldığım modeller: Xiaomi 15, Samsung S24 ultra (ve ya düz S25), İphone 16. Ekran boyut oranı küçük olması önceliğim, o yüzden 60hz ekran olmasına rağmen 16yı da düşünüyorum.

Aslında HyperOS derdi olmasaydı bu seçimlerde düşünmeden Xiaomi 15-i alırdım. Şüanki cihazımda yaşadığım sorunlar (cihaz poco F3 HYPos 1.0.3 de kaldı), işte takılmaları olsun, programdan atması olsun, yeni OS güncellemeelrinde olacağı düşüncesinden dolayı kafamı karaştırdı. Direk 15 kullanıcıları artı yönde olumlu fikirler sunarlarsa sırlamaya gerek bile kalmaz.

Tavsiyeniz nedir? direk Xiaomi 15i alıp geçeyimmi? yoksa işletim sistemi ilerde delirtirmi beni?

AzeTural

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Tural
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kesinlikle iphone almanı önermiyorum. J7 prime alsan daha iyi yani. S24 ultra iyidir.
iphone son çare, son kapı olarak duruyor listemde. Android tarafında istediğimi bulamazsam iphoneye donecem. Yazılmsal olarak benim için sorun yok. ios oldu android oldu. her türlü kullanırım. önceliyim küçük ekran ve uzun vade kullanım (kirilmadığı ve bozulmadığı sürece en az 4 yıl). o yzüden S24ultra da pek ilgimi çekmiyor. İşte her yönüyle xiaomi 15 tam benlik cihaz, oda hypeross kafamı karştrıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mustafa Koçyiğit
Android kullanan markalar çok geç güncelleme veriyor, Iphone en azından Her sene Eylül ayında güncellemesini alıyor.
Iphone alıyorsan Pro modelinden başkasını alma.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
654
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
ben ömürlük telefon alacağım yeni o yüzden iphone alacağım. elimde xs max var 6 yıl oldu hala memnunum çünkü telefon hiç yavaşlamıyor. oyun falan oynamıyorum + sı o aslında. uzun yıllar kullanmak için en iyi seçenek iphone. özellik olarak androidlerden düşük olsa da senkronizasyonu ve arayüzü hepsinden çok daha iyi. benim gibi sade kullanıcılar için en iyi telefon. şuan sadece ne alacağıma karar veremedim. arkadaş pro demiş sanırım 15 pro alacağım

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Furkan Görür

AzeTural

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Tural
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben ömürlük telefon alacağım yeni o yüzden iphone alacağım. elimde xs max var 6 yıl oldu hala memnunum çünkü telefon hiç yavaşlamıyor. oyun falan oynamıyorum + sı o aslında. uzun yıllar kullanmak için en iyi seçenek iphone. özellik olarak androidlerden düşük olsa da senkronizasyonu ve arayüzü hepsinden çok daha iyi. benim gibi sade kullanıcılar için en iyi telefon. şuan sadece ne alacağıma karar veremedim. arkadaş pro demiş sanırım 15 pro alacağım
Yani proya biraz para çıkmışyor :) yoksa 15 pro alırdım bende. Hem bizim ülke de artıl sıfır kutu 15 pro bulunmuyor. 6 pro çıktığı için. He düz16 alrsam eksik kalırmıyım. Bence kalmam :) Çünki telefonu arama ve sosyal ortamlarda vakit harcama dışıbda kullanmıyorum.

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Aras Şimşek
konu dışı fakat 13 beyaz renk 2 aylık cıhaz 29.5 nasıl fıyat sızce

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,886
İsim
uwu
s24ultra ekran boyutundan kaybediyor bende. hem düz hatları, hemde büyük ekranı, cepte taşımamı zorlaştırır.
Bende küçük telefon aşırı fazla seviyorum ama oyun oynarken aşırı belli ediyor , eğer azda olsa oyun oynuyorsan s24u ya bak ama ben olsam temiz 15 pro 256gb bakardım hem küçük ekran hem güçlü hem 120 hz ve tasarımı güzel , şahsen s25 in tasarımını sevmiyorum hatta düz samsung tasarımlarını hiç sevmiyorum A serisiyle aynı kılıf taktın mı hissiyatı daha da kayboluyor . O yüzden ultra kendini öne çıkartıyor .

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
897
İsim
Alperen Yılmaz
Iphone bence gayet alınabilir sizin istediklerinize göre , yazılımı kısıtlı olmasına karşın akıcı bir deneyimi vardır kolay kolay zarar görmez IOS güvenli de bir yazılımı vardır ama siz yinede telefonunuzu bir yerlere bırakırken birkaç kez düşünün (örnek olarak kafede unutmak , birine emanet etmek vs) çünkü telefonunuz hangi yazılımı kullanırsa kullansın bir usb ile kısa sürede telefonunuzu izlemeye alabilirler onun dışında çok güvenli bir yazılımı vardır , alırken bence en kötü pro model almaya çalışın atıyorum 16 almak yerine 15 alın ama pro versiyonu alın

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
654
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
Yani proya biraz para çıkmışyor :) yoksa 15 pro alırdım bende. Hem bizim ülke de artıl sıfır kutu 15 pro bulunmuyor. 6 pro çıktığı için. He düz16 alrsam eksik kalırmıyım. Bence kalmam :) Çünki telefonu arama ve sosyal ortamlarda vakit harcama dışıbda kullanmıyorum.
aradaki farka 2. el bulmayı deneyin bence pro daha iyi çünkjü ben temiz 2. el arıyorum açıkvcası. xs max i de 2. el almıştım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,064
Üyeler
172,602
Son üye
MehmetBolt
Top Bottom