Neler Yeni

Yardım Yeni telefon aldım, eski telefonun yedeğini aktarmak istiyorum ama kameram bozuk

Grand Neo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kali
Eski telefonum j5 prime, dün redmi note 13 aldım. Whatsapp yükledim ve eski telefonumdaki sohbetleri ve grupları yeni telefona aktarmak için girdiğimde benden yeni telefonun qr kodunu eski telefonumun kamerasından okutmamı istedi. Ama eski telefonumun kamerası bozuk olduğu için okutamadım. kameram kırıktı ve sadece bembeyaz bir görüntü verebiliyordu, qr kod okuması imkansızdı. whatsapp desteğe yazdım ancak "medya kullanımıyla ilgili destek sunmuyoruz" şeklinde geri dönüş yaptılar. İnternette çözümü bulamadım ve aklıma burada belki bilen veya aynı problemi yaşamış ve çözüm bulmuş birileri vardır diye forum açmak geldi. qr kod okutmadan herhangi bir şekilde eski telefonumdaki whatsapp sohbetlerini yeni telefonuma aktarabilir miyim? yoksa qr kod tek çözüm yolu mu?
1737209710775.png
ma aktarabilir miyim? yoksa qr kod tek yol mu.

ilkaycam.m

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
ilkay çam
Eski telefonum j5 prime, dün redmi note 13 aldım. Whatsapp yükledim ve eski telefonumdaki sohbetleri ve grupları yeni telefona aktarmak için girdiğimde benden yeni telefonun qr kodunu eski telefonumun kamerasından okutmamı istedi. Ama eski telefonumun kamerası bozuk olduğu için okutamadım. kameram kırıktı ve sadece bembeyaz bir görüntü verebiliyordu, qr kod okuması imkansızdı. whatsapp desteğe yazdım ancak "medya kullanımıyla ilgili destek sunmuyoruz" şeklinde geri dönüş yaptılar. İnternette çözümü bulamadım ve aklıma burada belki bilen veya aynı problemi yaşamış ve çözüm bulmuş birileri vardır diye forum açmak geldi. qr kod okutmadan herhangi bir şekilde eski telefonumdaki whatsapp sohbetlerini yeni telefonuma aktarabilir miyim? yoksa qr kod tek çözüm yolu mu?Alıntıyı görüntülema aktarabilir miyim? yoksa qr kod tek yol mu.
google drive yedekleyip ondan sonra yeni telefonda giris yapmalisin

Grand Neo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
google drive yedekleyip ondan sonra yeni telefonda giris yapmalisin
google drive ile daha önce çok nadir işim oldu. kullanmasını fazla bilmiyorum. sana zahmet hangi menülerde ne tür seçenekleri kullanarak yedekleme yapabileceğimi anlatabilir misin?

ilkaycam.m

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
ilkay çam
google drive ile daha önce çok nadir işim oldu. kullanmasını fazla bilmiyorum. sana zahmet hangi menülerde ne tür seçenekleri kullanarak yedekleme yapabileceğimi anlatabilir misin?
whatsapp gdrive yedekleme secenegi sunuyor ayarlarda bulabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Yuzarsef
qr kod yerine sohbeti dışa aktar diyip devamında diğer telefona atıp oradan da sohbeti içe aktar dersen de olacaktır.

Top Bottom