Sıfır mı aldınızYeni Samsung S21 5G telefon aldım telefon ilk geldiğinde yapmam gereken kontroller neler ? Orijinali mi , her hangi bir özelliğinde sorun var mı vs bunları nasıl kontrol edeceğim kontrol etmem gereken başka bir şey var mı?
Hocam peki nereden aldınız
Öncelikle kargoyu teslim alırken videoya çekinki bir sıkıntı olursa kanıt olsun. Eğer kutuda ezik, kırık varsa sakın almayın. Onun dışında teşefon kutusu açıldı mı çakma olup olmadığı anlaşılır zaten. ( Bu arada açılıma devam ederken video çekmeye devam edin) telefonu açtıktan sonra ayarlardan model vs ye de baktınız mı tamam. Ve imei numarasını da sorgulatabilirsiniz googledenIşıkcell Sanal diye bir satıcıdan. Yorumları genellikle olumlu.
Güç düğmesine bas ilk 0larak ama basılı tutYeni Samsung S21 5G telefon aldım telefon ilk geldiğinde yapmam gereken kontroller neler ? Orijinali mi , her hangi bir özelliğinde sorun var mı vs bunları nasıl kontrol edeceğim kontrol etmem gereken başka bir şey var mı?
Kontrol edilmesi gereken fonksiyonlar falan var mı?Öncelikle kargoyu teslim alırken videoya çekinki bir sıkıntı olursa kanıt olsun. Eğer kutuda ezik, kırık varsa sakın almayın. Onun dışında teşefon kutusu açıldı mı çakma olup olmadığı anlaşılır zaten. ( Bu arada açılıma devam ederken video çekmeye devam edin) telefonu açtıktan sonra ayarlardan model vs ye de baktınız mı tamam. Ve imei numarasını da sorgulatabilirsiniz googleden
telef0nun açılması sağlıyacakBu bana nasıl bir sonuç verecek