imei kaydettirmek 2000 tl 8 ay önce 1500 tl şuan 2000tl yılbaşında tekrar zam gelcekAzcık abarttık ya
Ama 50 TL gibi fiyata attırabilirsin.
imei kaydettirmek 2000 tl 8 ay önce 1500 tl şuan 2000tl yılbaşında tekrar zam gelcekAzcık abarttık ya
Ama 50 TL gibi fiyata attırabilirsin.
Yasadışı ve yakalndığı zaman hapis cezası var. İmei atan adam aynı imei'yi farklı telefona atınca sıkıntı yaşıyorsun.İMEİ 50 TL'ye atılıyor ne 1000 TL'si???
imei kaydettirmek 2000 TL 8 ay önce 1500 TL şuan 2000tl yılbaşında tekrar zam gelcek
Yasadışı ve yakalndığı zaman hapis cezası var. İmei atan adam aynı imei'yi farklı telefona atınca sıkıntı yaşıyorsun.
sen iphone 11 po yurt dışı kayıtlı imei 50 TL'ye atılıyormu? Muz cumhuriyeti değil kardeş güldürme insanı o kadar insan 2000 tl ye kaydettiiryor. Bitek senmi akıllısın saçmalamaOrasi hakkında çok bilgim yok.
30 TL civarına IMEI attırdığım telefonu 9 aydır falan kullanıyorum, bir sıkıntı yok.
Bir şey soracağim irandan gelince Imei si nasil olacakArkadaşlar 2-3 gündür telefon araştırıyodum baya konu açmıştım ve bu telefonu almaya karar verdim nasıl ?
Bide dayım irandan getirecek baya uygun fiyatlı olacak
Xiaomi Mi 9 Lite Cep Telefonu
Xiaomi Mi 9 Lite detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Yasa dışı imei kopyalanmiştir 1800 lira falan olmasi lazimE ben 30 TL'ye attırdım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nokia telefon alıp attırabilir, o zaman sıkıntı çıkmaz.
sen iphone 11 po yurt dışı kayıtlı imei 50 TL'ye atılıyormu? Muz cumhuriyeti değil kardeş güldürme insanı o kadar insan 2000 TL ye kaydettiiryor. Bitek senmi akıllısın saçmalama
Dostum git İos bak Xiomilere para basma huawei al daha iyi sana öyle söylimArkadaşlar 2-3 gündür telefon araştırıyodum baya konu açmıştım ve bu telefonu almaya karar verdim nasıl ?
Bide dayım irandan getirecek baya uygun fiyatlı olacak
Xiaomi Mi 9 Lite Cep Telefonu
Xiaomi Mi 9 Lite detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Kanka eski telefonun imesini atarYasadışı ve yakalndığı zaman hapis cezası var. İmei atan adam aynı imei'yi farklı telefona atınca sıkıntı yaşıyorsun.
dışı imei kopyalanmiştir 1800 lira falan olmasi lazim
O öyle olmuyor reis ayni model falan olmasi lazimO zaman Nokia 3310 alıp onun IMEI numarasını kendi telefonuna atar.
Arkadaşım yasa dışı diyorum anlamıyorsun. Nokia olarak geçen telefona santralden 4.5g sinyal gittiğini düşünsene, mantıklı mı sence? Yakalandığı zaman hapis cezası var.E ben 30 TL'ye attırdım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nokia telefon alıp attırabilir, o zaman sıkıntı çıkmaz.
Elindeki telefonu e devlette imeisini taratO zaman Nokia 3310 alıp onun IMEI numarasını kendi telefonuna atar.
6 ya yakın yıldır asus zenfone 5 kullanan bne2 götürür fakat 4 muamma.
androidler bana kalırsa ölü yatırım.
tertemiz kullanımda bile kendi kendilerini bitiriyorlar.