Neler Yeni

Yeni topladığım pc boşta bile kasıyor

Enescn5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Enes Cin
Arkadaşlar yeni pc topladım ekran kartı driveri güncel son sürüm işlemci ısısı normal
R7 240
Xeon x3440
4 gb DDR3 1600 MHz ram
420 watt psu
H55 turbox anakart sistem bu şimdi harddisk okuma, yazma hızını koyucam fotoğraf olarak sorun ne acil yardım ederseniz sevinirim çünkü Google falan girmeye çalışınca bile kasıyor

Ekler

• IMG_20201101_002611.jpg
    IMG_20201101_002611.jpg
    1.6 MB · Hit: 62

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Hızlar aşırı düşük HD tune'den bad sector testi yap

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Arkadaşlar yeni PC topladım ekran kartı driveri güncel son sürüm işlemci ısısı normal
R7 240
Xeon x3440
4 gb DDR3 1600 MHz ram
420 watt psu
H55 turbox anakart sistem bu şimdi harddisk okuma, yazma hızını koyucam fotoğraf olarak sorun ne acil yardım ederseniz sevinirim çünkü Google falan girmeye çalışınca bile kasıyor
Hızlar olmaması gerektiği kadar düşük,harddisk'te sorun olabilir.

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Windows 7 mi yüklü bilgisayarınızda? Bu arada sistem ağlıyor turboxtan satın aldınız sanırım DDR 3 ram r7 240 ve xeon 3.nesil işlemci. Keşke ikinci ele yönelseydiniz ve yeni nesil bir sistem alsaydınız. Yaklaşık 6 senelik bir sistem arkadaşlar hatam varsa düzeltsin. Win10 yüklediyseniz ağır gelir bu sisteme
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hızlar olmaması gerektiği kadar düşük,harddisk'te sorun olabilir.
Turboxtan alınmış bir sisteme benziyor harddisk 6 senelik bir ürün olabilir

helpyardımplz

80+ Silver
Bu sisteme ne kadar para verdiniz ? bu arada arkadaşların da dediği gibi sorun hdd de büyük ihtimalle.

Enescn5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Enes Cin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows 7 mi yüklü bilgisayarınızda? Bu arada sistem ağlıyor turboxtan satın aldınız sanırım DDR 3 ram r7 240 ve xeon 3.nesil işlemci. Keşke ikinci ele yönelseydiniz ve yeni nesil bir sistem alsaydınız. Yaklaşık 6 senelik bir sistem arkadaşlar hatam varsa düzeltsin. Win10 yüklediyseniz ağır gelir bu sisteme
Yok kanka sadece anakart turbox diğer parçalar ikinci el kendim topladım Windows kısmına gelirsek 3 gündür Windows 10 home, Windows 10 pro, Windows 7 kurdum ve hepsinde kasıyor

Bu sisteme ne kadar para verdiniz ? bu arada arkadaşların da dediği gibi sorun HDD de büyük ihtimalle.
Ekran kartı 250 TL işlemci 100 TL anakart 280 TL ram 90 TL diğer parçalar ben de vardı

Turboxtan alınmış bir sisteme benziyor harddisk 6 senelik bir ürün olabilir
Harddisk 15 senelik bile olabilir çünkü 15-16 senelik bir pcnin harddiski :)

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Hdd değiştirmeni öneririm hocam yalnız hiç ileri dönük bir sistem değil sadece internette gezilir ve 10 sene önceki oyunları oynatır bazı online oyunlar harici. Bunları belki de biliyosunuzdur öneri sadece 🙂

Enescn5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Enes Cin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HDD değiştirmeni öneririm hocam yalnız hiç ileri dönük bir sistem değil sadece internette gezilir ve 10 sene önceki oyunları oynatır bazı online oyunlar harici. Bunları belki de biliyosunuzdur öneri sadece 🙂
Ya sıkıntı değil oynayacağım oyunlar cs-go bide pubg mobil olur pubg mobil de kasacağını düşünüyorum zaten ama bir düzgün kuramadım ki anlayayım :) ilerleyen zaman da ekran kart kısmını GTX 750 ti yapmayı düşünüyorum ve rami 8 GB en son da işlemciyi Xeon x3470 yapıcam maximum 3-4 sene idare etsin dediğim oyunlarda yetlerli benim için

Top Bottom